Aki kellőképpen gyűlöli Orbán Viktort, az zsidó- és cigánygyűlölő is lehet – Leleplezte A Riporter a liberális antiszemitákat! 2021.02.28.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Aki kellőképpen gyűlöli Orbán Viktort, az zsidó- és cigánygyűlölő is lehet – Leleplezte A Riporter a liberális antiszemitákat! 2021.02.28.
Forrás: PestiTV, 2021/03/01 12:45

Aki kellőképpen gyűlöli Orbán Viktort, az zsidó- és cigánygyűlölő is lehet – Leleplezte A Riporter a liberális antiszemitákat! 2021.02.28.Elszabadult balliberális antiszemitizmus és rasszizmus, vállalhatatlan kettős mérce - Kőkeményen lerántotta a leplet A Riporter és Szarvas Szilveszter a liberálisok zsidó- és cigánygyűlöletéről. Már csak azért is, mert a féktelen liberalizmus nevében éppen ők azok, akik miközben fröcsögve buziznak, zsidóznak és cigányoznak, aközben kreált és hazug történeteket gyártva ellehetetlenítenek és kicsinálnak minden jobboldalit, ha kilövési parancsot kapnak a megbízóiktól, vagy úgy tartja a kedvük. Ők azok, akik a közéletből is kiradíroztatták a 888-as Oláh Gellértet, mert nekik már egy nyitott tenyér is náci karlendítés. Ők azok, akik az utolsó bőrt is lenyúzták Ambrózy Áron, miután Jakab Péter nevével mert viccelni, ami szerintük nettó antiszemitizmus. Ők azok, akik szerint Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum igazgatójának Soros Györgyöt bíráló erős mondatai az antiszemitizmus tankönyvi példái. Fentiek nyilvános autodaféjában mások mellett a 444 vállalt főszerepet, amely portálnak az az Új Péter a főszerkesztője, akiről kiderítettük, haladó antiszemita, kollégái, barátai előtt ocsmányul zsidózik. A következmény? Liberális hallgatás, fej elfordítás, és az antiszemita Új Péter mosdatása. Mert ők még antiszemiták, rasszisták is lehetnek, ha kellő mértékben gyűlölik Orbán Viktort. Itt a jobboldali elégtétel A Riporterben!
Szarvas Szilveszter A Riporterben a máskor oly nagymellényű és nagyarcú 444-es újságírókat és szerkesztőket is elcsípte, akikről kiderült, ha nem az ő kezükben van a mikrofon és ők vannak célkeresztben, akkor gyáva nyúlként menekülnek a kérdések elől. Breuer Péter, Európa egyetlen zsidó televíziójának a tulajdonosa Új Péter ocsmány zsidózásáról azt mondta, a 444 főszerkesztője mást vehetett be a gyógyszere helyett, a 444 cikkei és hírei pedig nem alkalmasak emberi fogyasztásra.
Nézze meg A Riporter nagy leleplezését, nézze meg a teljes adást!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930