Gaudi-Nagy és Füssy Angéla a Plebejus Polbeatben: László Petra ügye mutatta meg, hogy a Kúria brutálisan elfogult 2020.11.22Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Gaudi-Nagy és Füssy Angéla a Plebejus Polbeatben: László Petra ügye mutatta meg, hogy a Kúria brutálisan elfogult 2020.11.22
Forrás: PestiTV, 2020/11/22 14:15

Gaudi-Nagy és Füssy Angéla a Plebejus Polbeatben: László Petra ügye mutatta meg, hogy a Kúria brutálisan elfogult 2020.11.22Némi cinizmussal azt is mondhatnánk, hogy valóban brutális jogállamisági problémák vannak Magyarországon, csakhogy azért nem a kormány, hanem az elvben független bírósági rendszer a felelős - érvelt Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat alapítója Huth Gergely és Stefka István kérdéseire válaszolva a Plebejus Polbeatben, arra utalva, hogy miután nagy nehezen sikerült jogerősen bizonyítani, hogy László Petra, a PestiSrácok.hu és a PestiTV operatőre még korábbi munkahelyének dolgozva nem rúgta fel 2015. szeptember 8-án a rendőrkordont áttörve gyermekével a karjában futó Oszama Mohsent és az erről közzétett, a világsajtót bejáró német RTL-es felvétel manipulatív, a magyar Kúria mindössze 600 ezer forintos sérelemdíjat ítélt meg az operatőrnek, amely az általa fizetendő perköltséggel egyenlő. Mint emlékezetes, a nemzetközi sajtó által a felvétel nyomán világsztárrá faragott Mohsenről később kiderül: nem ártatlan menekült, hanem az al-Kaida terrorszervezet szíriai sejtjének tagja. Tehát a Kúria szerint Magyarországon nulla forintot ért, hogy László Petra fejére a világsajtót bejáró hecckampány miatt az iszlám terroristák fatvát és vérdíjat tűztek ki, s a Blikk - még annak előző vezetése idején - a lakóházát is megmutatta, aminek következtében a rendőrség tanácsára Petrának férjével és két gyermekével el kellett költöznie és hosszú ideig bujkálnia. Füssy Angéla, a PestiSrácok.hu és a PestiTV oknyomozó riportere és Gaudi-Nagy Tamás hangsúlyozta: miközben a Blikk ezt a durva húzását szinte ingyen megúszta, a konzervatív sajtó rendszeresen milliós kártérítések fizetésére kényszerül olyan ügyekben, ahol a tényállításokat többnyire nem, csak a körítést tudják kritizálni a felperesek, köztük Czeglédy Csaba, Gyurcsány elítélt és milliárdos adócsalás miatt bíróság elé állított bűnöző exügyvédje, aki még azt is el tudja érni, hogy vezető jobboldali újságírókat mondvacsinált ürüggyel köröztessen és előállíttasson a bíróság. A Plebejus Polbeaten mindemellett szóba került még Magyarország és Lengyelország brüsszeli meghurcolása, továbbá az, hogy a Nemzeti Jogvédő Szolgálat mellett patrióta érzelmű, életvédő civil szervezetek egész sora támogatja hangosan a kormányt és a parlamenti többséget abban, hogy elfogadja az Alaptörvény tervezett módosítását, amely deklarálja: "az anya nő, az apa férfi". A Plebejus Polbeatet a járványügyi korlátozások miatt természetesen zárt ajtók mögött rögzítettük a budai Revolution '56 Szabadságharcos Sörözőben. László Petra ügyéről bővebben Füssy Angéla cikkében olvashatnak.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930