Év Gyógyszerésze és Kedvenc Patikám kampányok díjátadója 2020-ban ... 5.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Év Gyógyszerésze és Kedvenc Patikám kampányok díjátadója 2020-ban ... 5.
Forrás: Közéleti Gazdasági Krónika, 2020/10/15 15:45

Év Gyógyszerésze és Kedvenc Patikám kampányok díjátadója 2020-ban ... 5.Idén, tizedik alkalommal kerültek megrendezésre az Év Gyógyszerésze és Kedvenc Patikám pályázatok melyet 2020. október 15-én, az Ária Hotelben ünnepélyes díjátadás követett.
A sajtótájékoztatón részt vett Dr. Mikola Bálint, a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége elnöke, Dr. Samu Antal, a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége, elnökségi tagja, Torjai Gábor, a Nero Solution Kft. ügyvezető igazgatója. Dr. Hodossy Lajos, Roche Magyarország Kft. képviselője továbbképzést tartott, ezért nem tudott részt venni a díjátadón.
A Magángyógyszerészek Országos Szövetsége vezetői Dr. Mikola Bálint és Dr. Samu Antal elmondták, hogy az Év Gyógyszerésze és a Kedvenc Patikám kampányok tizedik alkalommal kerültek megrendezésre, idén is az egészségügyi szolgáltatások javítását célul kitűzve. A lakossági és a szakmai közönség is megszólításra került mindkét kampány során, így minden eddiginél intenzívebb érdeklődés övezte mind a gyógyszerészek, mind a gyógyszertárak versengését.
A díjátadó és sajtótájékoztató eseményre a kampányok győztesei is meghívást kaptak, akik nagy örömmel vették át az elismerést, az Oklevelet és az értékes díjakat.
A KEDVENC PATIKÁM pályázat a hagyományoknak megfelelően a lakosság véleménynyilvánítása alapján került kiválasztásra. A legtöbb szavazatot kapott patika nyeri el a Kedvenc Patikám címet.
ÉV GYÓGYSZERÉSZE pályázaton lakossági és szakmai oldalról is lehetett ajánlásokat tenni. A pályázatok leadásának határideje 2020. augusztus 30. volt.
Az elismeréseket dr. Mikola Bálint a Bíráló Bizottság elnöke, Dr. Samu Antal, a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége, elnökségi tagja és Torjai Gábor, a Nero Solution Kft. ügyvezető igazgatója adták át.
A győztes pályamunkát beadó gyógyszerész és a legtöbb szavazatott kapott győztes patika, egy kortárs műalkotást is magáénak tudhat, mely méltóképpen jelzi az elért eredményt a patikalátogatók számára.
A pályázatok kulcsüzenete, hogy a gyógyszerészeknek új köztes szerepet kell betöltenie az egészség támogatása, a betegségek megelőzése területén és mint a gyógyszeres terápia szakértőinek olyan dokumentált szolgáltatások biztosítása, amelyek célja, hogy a páciensek bevonásával és az egészségügyi ellátás többi szereplőivel együttműködésben hatásos, biztonságos és költség-hatékony gyógyszeres terápiát alkalmazzanak segítsék a megfelelő gyógyszerhasználatot, növeljék a betegek együttműködő készségét, az egészségtudatos életvitel kialakítása, az életminőség javítása érdekében.
A patikákban a biztonságos gyógyszeralkalmazást népszerűsítő edukációs tevékenység jelentősen hozzájárul társadalmunk egészségkultúrájának emeléséhez és egyben a pályázatot kiírók nagy örömére - talán ennek köszönhetően is - egyre kiemeltebb figyelmet kap a patikai munka és a „Kedvenc Patikám” kampány lakossági támogatása.
Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031