MSZP | Ne lehessen stratégiai partner az a cég, amelyik gátolja a szakszervezetek működését!Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:MSZP | Ne lehessen stratégiai partner az a cég, amelyik gátolja a szakszervezetek működését!
Forrás: MSZP, 2020/09/25 14:00

MSZP | Ne lehessen stratégiai partner az a cég, amelyik gátolja a szakszervezetek működését!Újabb cég blokkolja a munkavállalók törvényes jogait, ezúttal Pápán. Az ilyen ne lehessen kedvezményekre jogosult stratégiai partner – erről tartott sajtótájékoztatót Komjáthi Imre, az MSZP elnökhelyettese, László Zoltán, a Vasas Szakszervezet alelnöke és Kordás László a Magyar Szakszervezeti Szövetség elnöke csütörtök este a Yanfeng autóipari cég pápai üzeme előtt.
Napról napra, most a Yanfeng cég botrányánál is látszik, a fideszes kormány szándékosan úgy módosította a Munka Törvénykönyvét, hogy a cégek lassíthassák a magyar munkavállalók törvénybe iktatott jogainak gyakorlását.
„Az érdekvédelmi szervezetek, a szakszervezetek azért vannak, hogy kiálljanak a dolgozókért, hogy biztosítsák azt, hogy a munkavédelmi szabályokat betartsák, hogy legyen lehetőségük a dolgozóknak bérharcra.
A Magyar Szocialista Párt szociáldemokrata pártként következetesen kiáll a szakszervezetek és a munkavállalók mellett” – hívta fel a figyelmet Komjáthi Imre.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930