MSZP | Az állatorvosi ló találkozása a Velencei-tóvalVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:MSZP | Az állatorvosi ló találkozása a Velencei-tóval
Forrás: MSZP, 2020/07/31 15:30

MSZP | Az állatorvosi ló találkozása a Velencei-tóvalA lokális hazaárulás szimbólumává vált Gárdony és Agárd: a polgármester felparcellázta és eladta a gárdonyi szabadstrandot. Ez megengedhetetlen! – jelentette ki gárdonyi sajtótájékoztatóján pénteken Molnár Zsolt, az MSZP pártigazgatója, Bihal Dávid, a párt elnökségi tagja és Horváth András, az MSZP Fejér megyei elnöke.
Ezért kérnek mindenkit: aláírásukkal támogassák az MSZP kezdeményezését, amely arról szól: „ilyen szörnyű gaztetteket ne lehessen elkövetni”, ne lehessen beépíteni, eladni a szabadstrandokat, a szabad vizek menti területeket, ezek maradjanak köztulajdonban, ingyenesen használhassa őket bárki, és a mostani fizetős strandokon is díjmentesen lehessen fürdőzni.
Több tízezren támogatták már az MSZP kezdeményezését a balatoni és Velencei-tavi szabadstrandok megóvására, ezért a párt kiterjesztette azt, és az aláírásgyűjtésen túl népszavazást kezdeményezett a szabadstandok megóvására az egész ország területén.
„Nemcsak a Balatont, hanem más édesvízi tavainkat is megvédjük a NER rabló karmaiból!” – jelentette ki Bihal Dávid.
Molnár Zsolt „szörnyű bűntettnek” és „gaztettnek” nevezte a Velencei-tónál lévő szabadstrand eladását, kijelentve: ez a „lokális hazaárulás szimbólumává” vált.
Horváth András elmondta: a polgármester a felhatalmazási törvény Ideje alatt – amely a koronavírus-járvány elleni hatékony védekezésre volt hivatva jogosítani a településvezetőket - mindenféle felhatalmazás vagy közgyűlési döntés nélkül eladta a több mint 3 ezer négyzetméteres gárdonyi szabadstrand-részt, de még a hozzá vezető utat is.
Hozzátette: a döntés személyesen is érinti, hiszen régi kötődése van a Velencei tóhoz, gyermekkorában családjával erre a szabadstrandra jártak fürdeni.
„Felháborítónak tartom, hogy megszüntetik a Velencei-tónál azokat a lehetőségeket, hogy az emberek, amikor lejönnek a tópartra, szabadon hozzáférhessenek a tóhoz, tudjanak pihenni, szórakozni, fürdeni” – mondta.
Teljesen jogosnak nevezte az itt élők „és minden tisztességes érzelmű magyar ember” felháborodását, hogy a polgármester egész Gárdony és Agárd területén megpróbálja a tópartot felparcellázni és a haverok kezére játszani.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930