Városmajori Szabadtér Színház - Ráckevei Anna, színésznő ... 12.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Városmajori Szabadtér Színház - Ráckevei Anna, színésznő ... 12.
Forrás: Közéleti Gazdasági Krónika, 2020/07/03 13:45

Városmajori Szabadtér Színház - Ráckevei Anna, színésznő ... 12.Városmajori Szabadtér Színház évadnyitó sajtótájékoztatóján bemutatták a Színház programjait, kiemelt eseményeit, koncertjeit és bemutatóit a SzabadTér Bisztróban, 2020. július 2-án. A sajtótájékoztatót Benkő Nóra, a Városmajori Szabadtéri színpad igazgatója vezette.
A 2020-as szemle programjában szereplő előadásokat idén négyfős zsűri kíséri figyelemmel, amelynek a Városmajori Szabadtéri Színpad ügyvezető igazgatója, Benkő Nóra mellett Ráckevei Anna színésznő, Háté Gábor, a Katona József Színház főigazgatója és Horváth János Antal dramaturg a tagjai.
A Miskolci Nemzeti Színház társulata augusztus 26-án, a Mohácsi testvérek Shakespeare nyomán írt veretes témáról, a gyűlöletről szóló vígjátékával, A velencei kalmárral térnek vissza a fővárosi szemlére. A Győri Nemzeti Színház egy örökzöld Agatha Christie krimivel, a Váratlan vendéggel és ígéretes szereposztással zárja a szemle augusztusi programját.
Igazi meglepetés lesz a temesvári és nagyváradi teátrumok két-két előadása szeptember elején: egy teljesen valószerű játék az őrületről, azaz Pirandello IV. Henrike, a megkerülhetetlen alapkérdéssel: honnan tudjuk, meddig tart a normalítás és hol kezdődik a téboly, illetve Mladenovic újragondolt meséi egy mesék nélküli, titkoktól megfosztott és összeszemetelt világról, azaz a Hattyúk tava újratöltve.
Mindezekről és mindezeken túl, két egymást követő estén, szeptember 3-án és 4-én együtt töprenghetünk és mulathatunk a temesvári társulat kiváló színészeivel.
A Szabadkai Népszínház Magyar Társulata Szép Ernő híres-neves és szerelmetes históriájával a Lila ákáccal érkezik szeptember 7-én.
A két utolsó szemlés előadás a nagyváradi Szigligeti Színház társulatának remeklése lesz, akikkel szeptember 9-én az elmésségéről és rekeszizom szaggató futamairól ismert Heltai Jenő Naftalinját élvezheti a budapesti közönség, a szemlezáró előadásra pedig szeptember 11-én kerül sor A mizantróppal, ami ugyancsak gyűlöletkomédia, méghozzá Novák Eszter rendezésében és amelyről nem könnyű eldönteni, hogy nevessünk vagy inkább sírjunk rajta - illetve önmagunkon.
Részt vettek a sajtótájékoztatón: Harangi Mária az Összefogás Gála rendezője, Bereczki Zoltán, Palya Bea, az Orlai Produkciós Iroda vezetője Orlai Tibor, a TRIP Hajóról Magács László és Keresztes Tamás, a Játékszínből Bank Tamás és Náray Erika, valamint a Rózsavölgyi Szalonból Györgyi Anna és Dicső Dániel, valamint Ráckevei Anna a Városmajori Színházi Szemle zsűritagja.
A rövidített évad ellenére minden eddiginél tartalmasabb nyári színházi évadra készül a Városmajori Szabadtéri Színpad, idén 10 hét alatt közel 50 színházi előadás és program közül válogathat a közönség.
A Szabad Tér Színház idei repertoárjában a korábbiaknál szélesebb, színesebb és vonzóbb kínálattal várja a hazai közönséget és az idelátogató vendégeket július 12. és szeptember 19. között.
A számos hazai vagy akár határon túli társulat és a rendkívül változatos, különböző műfajból érkező fellépők közreműködésével megvalósuló minőségi kulturális programokat az elmúlt években megismert sokszínűség jellemzi. Az előadások minden korosztály figyelmére igényt tartanak és a műfajok legszélesebb skáláját fedik le.
Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031