Városmajori Szabadtér Színház - Benkő Nóra, igazgató ... 1.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Városmajori Szabadtér Színház - Benkő Nóra, igazgató ... 1.
Forrás: Közéleti Gazdasági Krónika, 2020/07/02 18:15

Városmajori Szabadtér Színház - Benkő Nóra, igazgató ... 1.Városmajori Szabadtér Színház évadnyitó sajtótájékoztatóján bemutatták a Színház programjait, kiemelt eseményeit, koncertjeit és bemutatóit 2020. július 2-án, a SzabadTér Bisztróban.
A sajtótájékoztatót Benkő Nóra, a Városmajori Szabadtéri színpad igazgatója vezette.
Részt vettek a tájékoztatón: Harangi Mária az Összefogás Gála rendezője, Bereczki Zoltán, Palya Bea, az Orlai Produkciós Iroda vezetője Orlai Tibor, a TRIP Hajóról Magács László és Keresztes Tamás, a Játékszínből Bank Tamás és Náray Erika, valamint a Rózsavölgyi Szalonból Györgyi Anna és Dicső Dániel, valamint Ráckevei Anna a Városmajori Színházi Szemle zsűritagja.
A rövidített évad ellenére minden eddiginél tartalmasabb nyári színházi évadra készül a Városmajori Szabadtéri Színpad, idén 10 hét alatt közel 50 színházi előadás és program közül válogathat a közönség - tudtuk meg Benkő Nórától.
Elmondta, hogy a Szabad Tér Színház idei repertoárjában a korábbiaknál szélesebb, színesebb és vonzóbb kínálattal várja a hazai közönséget és az idelátogató vendégeket július 12. és szeptember 19. között.
A Városmajor nyári kínálatából kiemelkedik idén az esti gála, melyet egy jótékonysági akció keretében hívtunk életre. A koronavírus járvány elterjedését követően számunkra is nyilvánvaló lett, hogy a válság miatt a színházi emberek közül - dolgozzanak akár rivaldafényben, akár takarásban - nagyon sokan kerülnek megoldhatatlannak tűnő egzisztenciális helyzetbe. Ennek okán merült fel egy nagyszabású, a szakma megsegítésére létrehozott, felajánlásokon, szakmai és emberi együttműködésen, szolidaritáson alapuló, nagyobb léptékű gálaelőadás terve. Felhívásunkra a szakma azonnal reagált és napok alatt több mint kétszázan jelezték részvételi vagy akár csak segítő szándékukat.
Az Összefogás Gála olyan minőségi eseménye lesz az idei évadnak, amelyen a színházi szakma színe java vonul fel, ami már önmagában is az ügy létjogosultságát igazolja. A műsorban az összetartozás sokféle megnyilatkozására és az együttlét örömére helyezzük majd a hangsúlyt. Ha minden igaz, augusztus második felében néző és színész ismét személyesen találkozhat egymással és visszatérhet a meghittség és az intimitás a néző és a színpadon lévők közé. A műsor egyébként nagyon színes és vegyes lesz, mert minden színpadi műfaj képviselteti magát benne, de ami a legfontosabb, boldogok leszünk, hogy együtt lehetünk és visszakapjuk életünk egy fontos részét.
Harangi Mária, az est rendezője további részleteket árult el az Összefogás Gáláról.
Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930