MSZP | Molnár Zsolt Mérlegen a „diktatúra figyelő”Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:MSZP | Molnár Zsolt Mérlegen a „diktatúra figyelő”
Forrás: MSZP, 2020/07/01 16:00

MSZP | Molnár Zsolt Mérlegen a „diktatúra figyelő”Molnár Zsolt online sajtótájékoztatóján köszöntötte a magyar köztisztviselőket a Köztisztviselők Napja alkalmából. Köszönjük munkájukat!
Majd az eredeti témára utalva folytatta: mérlegen a valóság. Nézzük, meg, hogy mit is tett a kormány az elmúlt időszakban! A járvány helyzet alatt a különböző kormányok különböző módon reagáltak és intézkedtek. Az egész civilizált világot érte ez a kihívás, ez a járványveszély. A demokratikus kormányok nemzeti összefogással., a parlamenti pártok, a civilek bevonásával vállvetve küzdöttek együtt, hogy a vírusjárványt megfékezzék. És volt egy másik őt, amit a fél és egész diktatúrák választottak, ahol nem a járvány ellen, hanem a demokrácia megmaradt intézményei ellen küzdöttek. Sajnos a magyar kormány az utóbbit választotta, és elsősorban nem a járványt tekintette legyőzendőnek, hanem a demokratikus intézményeket. Sajnos Magyarországon a hatalom emberei nem éltek, hanem visszaéltek ezzel a helyzettel. Elsőként brutális támadást indítottak az önkormányzati rendszerrel szemben, megfosztották az önkormányzatokat a forrásaiktól, kicsinyes bosszúként az október 13-ai eredmények miatt. Amikor az emberek hatalma másképpen döntött a hatalom embereivel szemben. Támadást intéztek a Városligettel szemben, a gépjármúadóval szemben, az iparűzési adóval szemben, hogy ellehetetlenítsék az önkormányzatok működését
A szabad véleménynyilvánítás ellen is támadást intéztek: a közérdekű adatok kiadását megnehezítették, a rémhírterjesztés szigorítása. De a senkinek nem tetsző Budapest-Belgrád vasútvonal építését is áterőltették 82 milliárd forinttal és annak iratait titkosították.
Mi köze a járvány veszélyhelyzetnek a színházaknak, az egyetemek alapítványi kézbe játszásának, és a 24 havi munkaidőkeret bevezetésének? Ezek a döntések elfogadhatatlanak, ahogyan az is, ahogy a bankok a TAO pénzeket költhetik, vagy a szállodaláncok és a turizmus einstandolása és a haveroknak kiszórt 83 milliárd forint is.,
Az MSZP javaslatát viszont tárgysorozatba sem vették, amivel mi a magyar családokat szerettük volna kedvezményes üdülési lehetőséghez juttatni az adófizetők pénzén felújított szállodákban.
Ezek miatt indítottuk el a diktatúrafigyelőt. Menjenek fel a honlapra és nézzék meg, hogy az elmúlt hónapokban milyen gyalázatos intézkedéseket hoztak a járvány leple alatt.
https://mszp.hu/diktaturafigyelo
Üzenjük a hatalom embereinek, hogy az emberek hatalmával lefogjuk váltani ezt a kormányt!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031