MSZP | Mára világossá vált, hogy a Fidesz előre kitervelt, aljas politikát játszmát folytat!Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:MSZP | Mára világossá vált, hogy a Fidesz előre kitervelt, aljas politikát játszmát folytat!
Forrás: MSZP, 2020/03/25 17:30

MSZP | Mára világossá vált, hogy a Fidesz előre kitervelt, aljas politikát játszmát folytat!Kunhalmi Ágnes: Mára világossá vált, hogy a Fidesz előre kitervelt, aljas politikát játszmát folytat a magyar országgyűléssel, a magyar ellenzékkel, és ezen keresztül a magyar emberekkel. Céljuk, sajnos nem az együttműködés, hanem a politikai feszültség keltése, a hisztériakeltés, az emberek egymás ellen uszítása, miközben mára már zsarolnak és fenyegetnek is. Mi továbbra is fenntartjuk korrekt, tisztességes javaslatunkat, amelyet a parlamentnek be is nyújtottunk. Hajlandóak vagyunk a kormánynak, az Alaptörvényben megszabott hatáskörén túlmenően is megadni minden jogi eszközt, hogy a válságot kezelni tudja. Ezek nagyon egyszerűek: a kormány 90 napra kap felhatalmazást, amit 30 nappal meg lehet hosszabbítani. Illetve, ha az Országgyűlés nem tud összeülni, akkor elektronikus távszavazással is lehessen döntést hozni.
A legfontosabb a magyar emberek védelme, biztonsága! Ehhez dolgoztuk ki védelmi csomagunkat, melyet szintén benyújtottunk az Országgyűléshez:
1. Béremelést és védőfelszerelést az egészségügyi és szociális szféra dolgozóinak!
2. Növeljék a munkanélküli ellátás időtartamát 9 hónapra, összegét minimum nettó 100 ezer forintra!
3. Hatósági árat az alapvető élelmiszerekre és a védőfelszerelésekre, fertőtlenítószerekre! Csökkentsék a gáz és az energia árát!
4. Azonnali nyugdíjemelést! A nyugdíjkiegészítés áprilisi kifizetését!
5. A kormány védje meg a forint értékét!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930