Kick box Európa bajnok a tartalékosok közöttVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Kick box Európa bajnok a tartalékosok között
Forrás: Magyar Honvédség, 2020/02/15 09:15

Kick box Európa bajnok a tartalékosok közöttAz MH 2. vitéz Vattay Antal Területvédelmi Ezred (MH 2. TVE) bázisán tartott rendezvényen mások mellett részt vett dr. Simon Miklós, a Honvédelmi és Rendészeti Bizottság tagja, valamint Baráth István dandártábornok, a Magyar Honvédség Hadkiegészítő, Felkészítő és Kiképző Parancsnokság parancsnoka.
Tóth László alezredes, az MH 2. TVE 5. Farkas Gyula Területvédelmi Zászlóalj parancsnoka köszöntő beszédében emlékeztetett: az alaptörvény értelmében a haza védelme össztársadalmi ügy, minden magyar állampolgárnak közös felelőssége. „Önök, elhatározásukkal, hogy önkéntes területvédelmi tartalékos katonai szolgálatot kívánnak vállalni, ezt a közös felelősséget egy magasabb szintre emelték, hiszen tevőlegesen kívánnak részt venni Magyarország és szűkebb környezetük, lakóhelyük védelmében” – hangsúlyozta az alezredes, hozzátéve: a területvédelmi ezredeket, századokat és zászlóaljakat azért alapították meg, hogy a megyékben és járásokban a megyei, területi és helyi védelmi bizottságokkal együttműködve hadi- és katasztrófahelyzetben reagálóerőt képezzenek és a hátország védelméhez kapcsolódó feladataikat végrehajtsák. Fontos, hogy képesek legyenek szorosan együttműködni a térségben feladatot ellátó katonai erőkkel, rendvédelmi és katasztrófavédelmi szervekkel.
https://honvedelem.hu/cikk/a-haza-vedelme-a-legszentebb-kotelesseg-2/Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930