Így kerüli el kérdéseinket Vajda Zoltán, a fideszesek listázásával uszító szélsőbalos provokátorVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Így kerüli el kérdéseinket Vajda Zoltán, a fideszesek listázásával uszító szélsőbalos provokátor
Forrás: Pesti Srácok, 2020/01/22 22:15

Így kerüli el kérdéseinket Vajda Zoltán, a fideszesek listázásával uszító szélsőbalos provokátorTöbb helybéli lakó érkezett tiltakozó táblákkal felszerelkezve szerdán a XVI. kerületi önkormányzat képviselő-testületi ülésére, hogy a szélsőbaloldali Együtt párt halála után függetlenként feltámadó Vajda Zoltán minapi provokációja ellen tüntessen. Portálunk ezt írta akciójáról: Vajda Zoltán egy héttel ezelőtti Facebook-bejegyzése szerint listázni akarja a fideszes jelölteket, támogatókat, szimpatizánsokat, sőt a fideszes önkormányzatok dolgozóit is, hogy az általa megváltásként várt baloldali hatalomátvétel után ne kaphassanak munkát. Ennek részleteiről szerettük volna megkérdezni a provokátort, de nem volt hajlandó válaszolni a PestiSrácok.hu kérdéseire a képviselő-testület ülése előtt, indoklása szerint azért, mert szerinte nem vagyunk újságírók. Legalább öt alkalommal tettük fel neki a kérdést, de Vajda minduntalan ugyanazt szajkózta, sőt meg is fejelte eredetinek hitt gondolatát, hiszen szerinte a társadalom többsége is elítéli portálunkat. A mentális problémákra gyanút adó viselkedés nem volt váratlan, hiszen Vajda korábban sem fogta vissza magát. Korábbi cikkünk írója így írt róla: bámulatos mértékű gyűlölet izzik benne az Orbán-kormánnyal és támogatóival szemben, ezért mindent megpróbált már, hogy a kormánybuktató harc élvonalába emelkedjen. Szónokolt tüntetéseken, megígért sosem megvalósult népszavazásokat, és haikuban rimánkodott Angela Merkelhez, hogy szállja meg végre Magyarországot. Vélhetőleg e gyűlölet ad neki bátorságot, hogy eldöntse, ki újságíró és ki nem. Ennél csak az fájdalmasabb, hogy a Momentum, az MSZP, a DK és az LMP helyi képviselői továbbra sem határolódtak el Vajda rákosistákat megszégyenítő megbélyegző gondolataitól, kameránktól azonban láthatóan féltek, és nem mertek nyilatkozni a PestiSrácok.hu-nak. Vajda szánalmas pojácáskodását és a testületi ülésen született határozat vitáját videónkban nézhetik meg.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031