Megismétlik a választást, ahol az ellenfelétől "átkerült" szavazattal nyert az ellenzéki jelöltVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Megismétlik a választást, ahol az ellenfelétől "átkerült" szavazattal nyert az ellenzéki jelölt
Forrás: Pesti Srácok, 2020/01/17 19:15

Megismétlik a választást, ahol az ellenfelétől "átkerült" szavazattal nyert az ellenzéki jelöltA nagytétényi országzászlónál állt a PestiSrácok.hu kamerája elé Karsay Ferenc XXII.kerületi polgármester és Csiszár Zsuzsanna fideszes képviselőjelölt, aki 17 éve képviseli választókerületét, január 19-én, vasárnap pedig megismételt választáson méreti meg magát Nagytétényben, miután szavazategyenlőség alakult ki október 13.-án közte és ellenzéki ellenfele között. A helyszín szimbolikus, hiszen a polgármester szerint a nagytétényi országzászlótól indult az a kampány, amely végül a Fidesz 2010-es kétharmadához vezetett, most pedig hasonlóan szimbolikus a küldetés: az októberi sokk után meg lehet mutatni, hogy a kormánypártok megújulva tudnak felkészülni az elkövetkező választásokra. Az ellenzék egyébként a megismételt választás esetleges sikere kapcsán megismételt győzelemről kommunikál, mivel a választás másnapján még a választók számára teljesen ismeretlen DK-s fantomjelölt, Nádor Iván László örülhetett, két szavazattal előzte meg Csiszár Zsuzsannát. Nem sokkal később azonban kiderült, egy Csiszárra leadott szavazat "átkerült" Nádor szavazatai közé, így a hivatalos eredmény döntetlen lett. A vasárnapi megismételt választás kapcsán utáni időszakról Csziszár portálunknak elmondta, kiemelt kérdés lesz a helyi közösség további fejlesztése, illetve az önkormányzati bérlakásprogram megújítása.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930