Menczer Tamás: a Momentum a legrosszabb kommunista hagyományokat képviseliVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Menczer Tamás: a Momentum a legrosszabb kommunista hagyományokat képviseli
Forrás: Pesti Srácok, 2019/11/16 09:45

Menczer Tamás: a Momentum a legrosszabb kommunista hagyományokat képviseliMenczer Tamás tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkárral készített videóinterjút a PestiSrácok.hu. A politikus markáns véleményt fogalmazott meg az ellenzéki képviselők magyarellenes tevékenységéről, többek között Várhelyi Olivér biztosjelölt megfúrásáról, valamint a Momentum nemzetközi színtéren való aktivitásáról. Mint mondta: a megújulást hirdető Momentum a legrosszabb kommunista hagyományokat képviseli, hiszen ők voltak azok, akik idegen hatalomhoz fordultak azért, hogy az általuk vágyott politikai életteret megvalósítsák. Mégiscsak arról van szó, hogy külföldön próbálnak támogatókat szerezni, hogy hatalomba tudjanak kerülni. Menczer Tamás szerint ez nem csupán gyávaság, hanem a politika legrosszabb rétege. Az államtitkár kiemelte: a Momentum progresszív pártnak hirdeti magát, pedig megtestesítik a lehető legrosszabb balliberális hagyományokat. Az államtitkár Trianonról is beszélt, valamint a Demokratikus Koalícióról és Márki-Zay Péterről sem rejtette véka alá véleményét. Nézzék meg videónkat!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930