Rig Lajost nem zavarja a Gyurcsány-éra reinkarnációja, Czeglédyvel sincs semmi gondjaVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Rig Lajost nem zavarja a Gyurcsány-éra reinkarnációja, Czeglédyvel sincs semmi gondja
Forrás: Pesti Srácok, 2019/11/12 18:15

Rig Lajost nem zavarja a Gyurcsány-éra reinkarnációja, Czeglédyvel sincs semmi gondjaTeljes lehet a káosz a Jobbikban, hiszen Bencsik János, a párt budapesti elnöke kemény és harsány szavakkal támadja baloldali szövetségeseit, amiért visszahozzák a helyi hatalomba a Gyurcsány-kormány bukott embereit, ám Rig Lajos, a párt politikusa a mai sajtótájékoztatóján diplomatikusan semmi rosszat nem mondott a bukott rezsim restaurációjáról és az egyre vadabb elképzelésekről. Így a budai szuperkórház Karácsony Gergely általi elkaszálásáról, vagy az 1956-ot tagadó Havas Szófia budapesti reaktiválásáról – akit állítása szerint nem is ismer – Rig Lajostól sem véleményt, sem érvet nem hallhattunk. Ezen kívül az egykor még neonáci-gyanúba is keveredő vadradikális Rignek arról sincsenek gondolatai, hogy az egyik legelső döntéseként miért tiltotta meg Szent István szobrának felállítását az új Fővárosi Önkormányzat, illetve, hogy Óbuda és az Erzsébetváros balos vezetése is a minden gyanú alatt álló Czeglédy Csaba irodáját bízta meg a politikai hajtóvadászat lefolytatásával – amit ők átvilágításnak neveznek. Rig egyedül annak örül, hogy Czeglédy a PestiSrácok.hu újságíróinak is sok kellemetlenséget okozott már (nyilván, amiért a szolgálatkész bíróság sokadszorra körözteti vagy vezetteti elő teljesen indokolatlanul kollégáinkat). Íme a jobbikos humor, nézzék, csak nézzék!
A videót készítette: Szabó Gergő és Tihanyi Rita/PestiSrácok.huAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930