Leáll a Liget-projekt, győztek a koszlidércek? – Baán László a Polbeatben!Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Leáll a Liget-projekt, győztek a koszlidércek? – Baán László a Polbeatben!
Forrás: Pesti Srácok, 2019/11/07 08:15

Leáll a Liget-projekt, győztek a koszlidércek? – Baán László a Polbeatben!A Karácsony Gergely vezette Fővárosi Közgyűlés ugyan úgy határozott, hogy ne épüljenek új épületek a Városligetbe és a Liget-projektből csak a folyamatban lévő beruházások valósuljanak meg, de óriási kár lenne hagyni a Liget-projektet, amelyet minden magyar embernek érdemes támogatnia, mert csak hasznot hoz - jelentette ki a PestiSrácok.hu Polbeat című adásában Baán László, a Szépművészeti Múzeum főigazgatója, a Liget-projekt miniszteri biztosa. Kiemelte, a Városliget beépítésének baloldali szlogenje egész egyszerűen nem igaz, szó sincs beépítésről, szó sincs a zöldterületek elvesztéséről, sőt, a Liget-projekt után öt százalékkal nagyobb zöld felület lenne a Városligetben, mint amennyi jelenleg van. "A Városliget beépítésével én sem értenék egyet, de a valóságtól nagyon messze állnak azok a rágalmak és vádak, amelyek egyesek tiltakozásképpen a Liget-projektre kiabálnak. A Ligetről addig lehet indulatokat gerjeszteni, amíg a tényekkel szemben, a tényeket tagadva és elhallgatva rosszindulatúan hazudnak" - mondta Baán László Stefka István és Szarvas Szilveszter kérdésére.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031