Botránykeltéssel kezdte a Parlament őszi ülésszakát Hadházy, a főállású provokatőrVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Botránykeltéssel kezdte a Parlament őszi ülésszakát Hadházy, a főállású provokatőr
Forrás: Pesti Srácok, 2019/10/21 20:15

Botránykeltéssel kezdte a Parlament őszi ülésszakát Hadházy, a főállású provokatőrIsmét a Magyar Országgyűlés méltósága ellen intézett támadást a párt és frakció nélküli Hadházy Ákos, aki hétfőn, az őszi ülésszak kezdetekor Orbán Viktor beszédét igyekezett megzavarni, amikor demagóg, a kormánypártok vélelmezett korrupciójáról szóló, illetve egyéb, obszcén tartalmú tábláit mutatta fel a pulpitus előtt. Hadházyt Kövér László házelnök többször figyelmeztette arra, hogy viselkedésével számos szabályt megszeg, majd a miniszterelnök is igyekezett kivenni a táblákat a képviselő kezéből, de a manőver nem lett sikeres. Az esetről a PestiSrácok.hu stábja megkérdezte Arató Gergelyt, a DK országgyűlési képviselője elmondta, hogy őket is meglepte Hadházy Ákos magánakciója, de azt szabálytalansága ellenére is olyan eszköznek tartják, amely hatásos eszköz lehet a Fidesz elleni kommunikációban. Arató szerint az ellenzék sikeres szereplése az önkormányzati választásokon a koordináció létjogosultságát igazolta, és szerinte a helyi koalíciók ki fognak tartani az egész ciklusban. Kocsmai tempónak minősítette Hadházy újabb produkcióját stábunk kérdésére Hollik István, aki felhívta a figyelmet, hogy az ellenzék bármilyen hasonló akcióval próbálkozik a jövőben, a kormánypártok soha nem fognak lemenni a szintjükre. A kormányszóvivőt kérdeztük arról is, hogy mi a véleménye a DK-s Varju László mentelmi jogának felfüggesztéséről, amire Hollik úgy válaszolt, hogy a tavalyi országgyűlési választások előtt zsarolással, korrupciós kísérletekkel helyezkedő Varju példája szervesen illeszkedik abba a baloldali viselkedési normába, amelyben elfogadott lopni, drogozni és egymást elgáncsolni. Kérdésünkre Hollik István beszélt arról is, hogy a kormánypártok a kellő mélységben értékelik az önkormányzati választások eredményeit, és levonják azokból a kellő következtetéseket.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031