Karácsony szerint lényegtelen, hogy hányszor ment be dolgozni a Fővárosi KözgyűlésbeVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Karácsony szerint lényegtelen, hogy hányszor ment be dolgozni a Fővárosi Közgyűlésbe
Forrás: Pesti Srácok, 2019/09/20 20:45

Karácsony szerint lényegtelen, hogy hányszor ment be dolgozni a Fővárosi KözgyűlésbeZuglóban még a kerítés is kolbászból van. Sőt, kolbászból is lesz, hiszen Karácsony Gergely és kebelbarátnője, Dobrev Klára a hetvenes éveket idéző sajtótájékoztatón szidta a kormányt, az agymosott magyar népet és harsány szóval hirdették a baloldali csodamegoldásokat. A XIV. kerületi Gizella úton egy építési telken jelentette Karácsony Gergely, Gyurcsányné és a kerület egyik alpolgármestere, Szabó Rebeka, hogy társasház épül a rászorulóknak uniós pénzből. A beruházás bejelentése természetesen magával vonta az általuk korruptnak nevezett kormány szidását, jószerivel többet volt szó erről, mint a lakhatási gonddal küzdőkról. Karácsony Gergely és Dobrev Klára egymásra licitálva poénkodott a helyszínen megjelent újságírókkal, hogy teljesen mindegy, melyik jobboldali, konzervatív portál teszi fel a kérdést, úgyis mindenki hazudik. A PestiSrácok.hu sem járt másképp, Karácsony Gergely gúnyosan "elfelejtette" a kérdésünket, majd érdemi válasz nélkül szidta Tarlós Istvánt, de kollégánk Szabó Rebekától sem számíthatott kedves szavakra, amikor az építése telken található fák sorsáért aggódott. Végül az is kiderül a videóból, hogy féltékenynek kell-e lennie Gyurcsány Ferencnek a láthatóan érzelmes hangulatban együtt mozgó Karácsony-Dobrev páros miatt. Amennyiben igen, nem lennénk Karácsony helyében, hiszen ha ártatlan emberek szemét gumilövedékkel lövette ki az egykori miniszterelnök, akkor vajon mit tesz azzal, aki a felesége körül legyeskedik és ihletett állapotban bámulja?Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031