79. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár - Ganczer Gábor ... 3.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:79. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár - Ganczer Gábor ... 3.
Forrás: Közéleti Gazdasági Krónika, 2019/09/16 16:15

79. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár - Ganczer Gábor ... 3.Az Agrárminisztérium, az Agrármarketing Centrum, valamint a Hungexpo Zrt. közös sajtótájékoztatót tartott a 79. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK) 2019. szeptember 26-29. szakmai és közönség programjairól, valamint az OMÉK újdonságairól, a kiállítással kapcsolatos legfontosabb információkról, 2019. szeptember 16-án, a Bohém Étteremben - MÜPA Rendezvényterem.
A sajtótájékoztató résztvevői: Tarpataki Tamás, az Agrárminisztérium agrárpiacért felelős helyettes államtitkára, Ondré Péter, az Agrármarketing Centrum ügyvezetője, Ganczer Gábor, a Hungexpo Zrt. vezérigazgatója.
Tarpataki Tamás, az Agrárminisztérium agrárpiacért felelős helyettes államtitkára a vásár programjairól elmondta, hogy 2019-ben továbbfejlesztették a kiállítás koncepcióját, ennek megfelelően a közvetlen fogyasztóorientált vásárról a regionális üzleti esemény jellegre került a hangsúly. A termékek közvetlen értékesítése még mindig lehetséges, ugyanakkor nagyobb hangsúlyt kap a magyar, illetve a szomszédos és más európai országok üzleti szektorának részvétele. Bejelentette, hogy a 79. OMÉK partnerországa Marokkó lesz.
Ondré Péter, az Agrármarketing Centrum ügyvezetője kiemelte a szakmai nap programjait, melyet a rendezvény első napján tartanak. A szakmai konferenciák tematikái olyan aktuális agrárgazdasági témák köré csoportosulnak majd, mint az élelmiszer-feldolgozóipar kihívásai, az agrár-digitalizáció, a klímaváltozás mezőgazdaságra gyakorolt hatásai és az állattartás körülményeiben tapasztalható változások.
Ganczer Gábor, a Hungexpo Zrt. vezérigazgatója megerősítette, hogy a felújítás alatt is garantált a mezőgazdasági vásár zavartalan lebonyolítása.
A sajtótájékoztatón fellépett Király Viktor, aki az OMÉK-on nagykoncertet ad.
Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930