15. Maccabi Europa Játékok - Izrael Est a Ludovika Campuson ... 1.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:15. Maccabi Europa Játékok - Izrael Est a Ludovika Campuson ... 1.
Forrás: Közéleti Gazdasági Krónika, 2019/08/01 22:15

15. Maccabi Europa Játékok - Izrael Est a Ludovika Campuson ... 1.15. Maccabi Európa Játékok - Izrael Est a Ludovika Campuson, 2019. augusztus 1-jén. Hatalmas bulival várták a 42 delegáció sportolóit a szervezők az Izrael Esten. Az Izraeli Központban hastánc bemutató, dobolással.
A Maccabi Világszövetség felavatta a Michael Keveháziról elnevezett teret a Ludovikán.
Fél kilenckor rajtolt a Maccabi Fun Run Verő Tamás rabbi sófárjának hangjára. A táv 1 vagy 5 kilométer.
Motti Tichauer, az Európai Maccabi Szövetség elnöke üdvözölte a futókat, majd Lea Golan, a Zsidó Ügynökség észak- és közép-európai vezetője, Amir Peled, a Maccabi Világszövetség elnöke és Deutsch Tamás, az MTK elnöke tartott beszédet.
A koncerten, a bulin fellép az orosz Csillag születik és Voice második helyezettje, Vladi Blyberg, valamint Osnat Harel, aki popszámokat, izraeli zenét és hászid dalokat is előad.
2019. július 29-én, hétfőn kezdődött és augusztus 7-ig tart Budapesten a 15. Maccabi Európa Játékok, amelyre 42 országból 3000 résztvevő érkezik, köztük 2200 versenyző, ami rekord részvételnek számít a Maccabi Játékok kilencvenéves történetében.
A versenyzők 24 sportág 63 versenyszámában mérik össze tudásukat. A központi helyszín a Ludovika Campus. A játékokon nemcsak európai zsidó sportolók vesznek részt, hanem meghívásos alapon az Egyesült Államokból, Kanadából, Mexikóból, Brazíliából, a Dél-afrikai Köztársaságból, Ausztráliából és Izraelből is érkeznek sportolók.
A Maccabi Játékok különlegessége, hogy itt a részvétel is, nem csak az eredmény fontos. A sportolók által elvégzett munka mellett a rendezvény valódi célja nem az egyéni diadal, hanem a kultúrák találkozása, amely nyitottságra és elfogadásra tanít minden korosztályt.
A játékokon a múlt, a jelen és a jövő egyaránt képviseli magát. Talán nincs még egy olyan sportesemény a világon, amely a generációk tekintetében is ennyire sokszínű lenne. Itt egyszerre áll rajthoz idős és fiatal, hogy a megmérettetésben összekapcsolódva átadja egymásnak az elfogadás, a tisztelet és a szeretet üzenetét. Minden olyan megmérettetés, amely a közös élmény mellett ezzel az üzenettel is bír, hasznos a rendező ország és a résztvevő sportolók számára.
Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031