Gyurcsányné szerint Judith Sargentini csak a magyarokat védi a "diktátor kormánytól"Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Gyurcsányné szerint Judith Sargentini csak a magyarokat védi a "diktátor kormánytól"
Forrás: Pesti Srácok, 2019/06/21 17:45

Gyurcsányné szerint Judith Sargentini csak a magyarokat védi a "diktátor kormánytól"A legjobb meggyőzés a tapasztaláson keresztül vezet, úgy látszik erre az egyszerű alapelvre építettek a DK-nál is, hiszen a Gyurcsányné Dobrev Klára és Kálmán Olga által tartott sajtótájékoztató egy levegőtlen, nem klimatizált DK-irodában zajlott le ma délután, ahol a főszereplők negyed órát késtek. Az újságírók a várakozás alatt bőszen izzadtak, azonban a végül befutó Kálmán Olga és Gyurcsányné politikai tőkét kovácsolt a helyzetből, hiszen Dobrev emlékeztette a sajtó megjelenő képviselőit, hogy őrületes meleg van, ez pedig még rosszabb is lesz, a baj egyik forrása pedig nem más, mint Orbán Viktor. Gyurcsányné a férjéhez méltó szónoklatot vágott le a diktatúrában senyvedő magyar népről és a DK-ról, akik a szabad, európai magyarokat képviselik a pincesötétségben. Dobrev a nemzetközi baloldal által mantrázott klímatémát húzta elő a kalapból, és a valóban világszerte fejtörést okozó problémát igyekezett politikai haszonszerzésre használni. Azért senki se aggódjon, végül Gyurcsányné átadta a stafétabotot a mai napon kissé visszafogott Kálmán Olgának. A PestiSrácok.hu stábja kíváncsi volt arra, hogy vajon nem volt-e elhamarkodott Kálmán Olga sok ígérete, hiszen nem csupán a jobboldalról, hanem a baloldalról is egyre többen támadják, ő azonban simán kampánynak nevezte a jelenlegi helyzetet, és szerinte mindent meg fognak szépen beszélni Karácsonyékkal. Vajon így gondolja-e ezt a mostanában tomboló MSZP-Párbeszéd, illetve a kedélyesen mosolygó stílusát egyre nehezebben megőrző Karácsony Gergely is? Gyurcsányné Dobrev Klára másik kérdésünkre válaszolva büszkén vállalta, hogy Judith Sargentinihez hasonlította Kálmán Olgát, büszke, határozott nőnek titulálva a holland baloldali politikust, aki a magyarokért harcol Orbán diktatúrájával szemben. A Hír TV helyszínen tartózkodó újságírója a sajtótájékoztató végén érdeklődött kollégánk, Dezse Balázs főpolgármester-jelöltségéről is a két hölgytől, azonban méltatlankodva konstatálhattuk válaszukat, melyet a felvételünk végén láthatnak. Nézzék meg videónkat!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031