12. Ördögkatlan Fesztivál - Reisz Gábor, filmrendező, díszvendég ... 10.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:12. Ördögkatlan Fesztivál - Reisz Gábor, filmrendező, díszvendég ... 10.
Forrás: Közéleti Gazdasági Krónika, 2019/06/18 14:45

12. Ördögkatlan Fesztivál - Reisz Gábor, filmrendező, díszvendég ... 10.12. Ördögkatlan Fesztivál sajtótájékoztatóját 2019. június 18-án tarották a B32 Galéria és Kultúrtérben.
A beszélgetésen részt vett Reisz Gábor (az idei Ördögkatlan díszvendége), filmrendező, nevéhez fűzödik a VAN, a Rossz versek, filmzenék ...
Részt vett a Jelenkor Kiadó, igazgatója Sárközi Bence, szintén díszvendég. És díszvendég a Hagyományok háza, Kelemen László igazgatóval az élén.
Hatásos volt Péterfy Bori, énekes, színész megszólalésa, és hallhattuk Háy János, író, Göttinger Pál, Caminus, Kovács Gerzson Péter, koreográfus, táncművész, Romsics László, Teleki Borok vezérigazgató élmnyeit. És a főszervezőkez: Kiss Mónikát és Bérczes Lászlót.
Rendhagyó, bohózatba illő idegenvezetés, interaktív performansz, izgalmas helytörténet színeszek tolmácsolásában a Faluturisták. Nagyharsány falu és környékének története Várnagy Kinga, Ács Norbert, Köles Ferenc, Matta Lóránt és Ottlik Ádám előadása nyomán elevenedik meg július 30. és augusztus 3. között. Akik a gyártúristákat már ismerik, azok nagyjából tudják, mire számíthatnak. Ahogy Köles Ferkó mesélte: az interaktív színházi előadáson a keretet most is egy idegenvezetés adja, lesznek ismerős, komikus karakterek, de több új szereplő is felbukkan, sőt: meglepetéssel is készülünk.
Középpontban Nagyharsány település és a környék történelme, története, nevezetességei és látványosságai állnak a megszokott szórakoztató, olykor mulatságos módon. Elindulunk a faluból, és a falu fölötti dombon fejezzük be, ahol jó időben nemcsak Beremendig, de a horvát hegyekig is ellátni... Lesznek helyi karakterek, alakok, de még várhatóan a törökök is felbukkannak.
Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031