Kegyeletsértő politikai haszonszerzés, rikácsolás és trágárkodás jellemezte az ellenzéketVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Kegyeletsértő politikai haszonszerzés, rikácsolás és trágárkodás jellemezte az ellenzéket
Forrás: Pesti Srácok, 2019/06/17 20:15

Kegyeletsértő politikai haszonszerzés, rikácsolás és trágárkodás jellemezte az ellenzéketHeves és időnként ízléstelen vita zajlott ma az Országgyűlésben, ahol az “azonnali kérdések és válaszok órájában” több ellenzéki politikus is nekiment Orbán Viktornak. Jakab Péter jobbikos frakcióvezető, valamint Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetője is elfogadhatatlan hangnemben és stílusban, vita helyett lekezelő módon és csupán személyeskedve támadta a miniszterelnököt. A két kérdésnek álcázott otromba támadást Orbán Viktor higgadtan kezelte, Szabó Tímeának azonban felhívta a figyelmét, hogy harminc év alatt sem szembesült ilyen ízléstelen felszólalással az Országgyűlésben. Jakab Péter, a bő hat százalékra olvadt Jobbik frakcióvezetője száraz tésztával teli szatyrot akart átadni Orbán Viktornak, jelképezve ezzel azt, hogy a Fidesz a megvásárolt szegények szavazataival nyer választásokat, Szabó Tímea pedig a dunai hajókatasztrófát próbálta meg rendkívül gusztustalan módon politikai haszonszerzésre felhasználni, tulajdonképpen Orbán Viktort vádolva meg a tragédiával. A PestiSrácok.hu stábja Nacsa Lőrincet, a Fidesz-KDNP képviselőjét kérdezte az esetekkel kapcsolatban, és bár igyekeztünk ellenzéki képviselőket is megszólaltatni, az érintett Szabó Tímea indulatosan rohant el a folyosón és azt mondta, hogy nincs most ideje, Szilágyi György, jobbikos képviselő pedig leszögezte, hogy stábunknak nem kíván válaszolni semmilyen kérdésre.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930