Tovább húzza az időt Karácsony Gergely a zuglói parkolási káoszbanVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Tovább húzza az időt Karácsony Gergely a zuglói parkolási káoszban
Forrás: Pesti Srácok, 2019/06/13 16:45

Tovább húzza az időt Karácsony Gergely a zuglói parkolási káoszbanRendkívüli közgyűlést hívtak össze a zuglói önkormányzatnál, egyes hírek szerint pedig ma borulnia kellett volna a bilinek, hiszen Karácsony Gergely parkolási ügyekben történő alkalmatlansága már több pártnál kiverte a biztosítékot, a káosz és a zavar pedig tetőfokára hágott. A nagy tervekből aztán semmi sem lett, hiszen kiderült, hogy minden megy tovább a maga útján, így a ma már több mint 1 milliárd forint veszteséget termelő parkolási káosz továbbra is fennáll, napi egy millió forinttal hizlalva a kerület veszteségeit. Ugyan a rendkívüli képviselő-testületi ülést a helyi szocialisták hívták össze, végül semmilyen áttörés nem történt. A PestiSrácok.hu a helyszínen járt és megdöbbenve tapasztaltuk a közgyűlésen tapasztalható zavart, hiszen a Karácsony Gergely vezette testület egy teljesen érthetetlen rendszer alapján saját kezébe kívánja venni a parkolást, mely sehol sem volt működőképes modell, nincsen rá megfelelő példa. A Fidesz-frakció azonban ehhez nem akarja nevét adni, hiszen ahogy Kovács Balázs önkormányzati képviselő stábunknak elmondta, Karácsony eddig is próbálta áttolni rájuk a felelősséget, folyamatosan menekült minden kínos szituációból, így a mai előterjesztésen a fideszesek egyszerűen nem szavaztak. A parkolási saga tehát tovább folytatódik és úgy tűnik, hogy a Karácsony Gergely által összehozott szemétkupac eltüntetésére már csak a következő testületnek lesz lehetősége, ugyanis a polgármester nem képes és nem is akarja megoldani a parkolási anomáliát a ciklusa végéig, mondta el portálunknak Kovács Balázs, fideszes önkormányzati képviselő. Szomorú heteket és hónapokat kell még megélniük a zuglói polgároknak, mely alatt csupán a kerület vesztesége nő tovább. Nézzék meg videónkat!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031