Gréczy Zsolt: totális diktatúra felé sodródik az országVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Gréczy Zsolt: totális diktatúra felé sodródik az ország
Forrás: Pesti Srácok, 2019/05/15 09:45

Gréczy Zsolt: totális diktatúra felé sodródik az országCzeglédy Csaba a köztörvényes bűncselekményekkel vádolt politikus, Gyurcsány Ferenc ügyvédje és Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció szóvivője tartott lakossági fórumot a XII. kerületben, ahol a PestiSrácok.hu is megjelent. Stábunk kíváncsi volt arra, hogy Gréczy és a résztvevők miként vélekednek arról, hogy a Nemzeti Választási Bizottság ellenzéki delegáltjainak szavazatai miatt nem adták ki a többmilliárdos csalással vádolt Czeglédy mentelmi jogát. Ez azért is rendkívül érdekes kérdés, hiszen az új magyar demokrácia harminc éve alatt az ilyen horderejű ügyek mentén teljes volt a konszenzus a mindenkori kormány és az ellenzék között. A PestiSrácok.hu beszélt Gréczy Zsolttal, aki büszke a döntésre és szerinte helyén volt az ellenzéki delegáltak esze és szíve, valamint azt is elmondta, hogy szerinte a totális diktatúra felé tart jelenleg az ország. Megpróbáltunk bemenni a rendezvény helyszínére, ahol egy úriember készségesen válaszolt is a kérdésünkre, bár kissé érthetetlenül ő is furcsállta az NVB döntését, azonban az egyik szervező eközben kitessékelt bennünket, arra hivatkozva, hogy nekünk tesz jót és reméli, hogy így nem bántanak bennünket. Bár kaptunk néhány beszólást, veréstől mégsem tartottunk, a szervező azonban viccesen azt mondta, hogy ő azért is van ott, hogy ne legyen rá esély. Így a fórumon sajnos nem vehettünk részt, Czeglédy Csabával sem tudtunk beszélni, de mégis bölcsebbek lettünk pár magvas gondolattal.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930