Fekete-Győr András: Nincs bevándorlásprobléma, kivándorlásgond vanVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Fekete-Győr András: Nincs bevándorlásprobléma, kivándorlásgond van
Forrás: Pesti Srácok, 2019/04/18 20:45

Fekete-Győr András: Nincs bevándorlásprobléma, kivándorlásgond vanFekete-Győr András szerint legalább másfél éve nincs migránsveszély, így nem a bevándorlás az igazi probléma, hanem a kivándorlás, azt kell megállítani. A Momentum elnöke portálunknak azt mondta: nem hisz abban, hogy különböző adócsökkentésekkel és egyéb intézkedésekkel ma "gyereket lehetne venni" hazánkban, a kormány családvédelmi akciótervét pedig már jóval korábban meg kellett volna hirdetni. Szerinte akkor vállalnak gyermeket az emberek, ha már nem azt látják az emberek, hogy a gyerekek meghalnak a kórházakban és jól fizető állásokkal rendelkeznek - ezek a feltételek viszont ma nem állnak fent. Fekete-Győr András minderről Dunaújvárosban beszélt, ahol a helyi aktivisták aláírásgyűjtő akciójában vett részt az Európai Parlamenti választásokra. Véleménye szerint a Momentum már országos párttá nőtte ki magát és legalább két mandátumot szereznek majd a májusi választásokon. A párt elnökét arról is kérdeztük, mi a véleménye arról, hogy magas beosztású EP-képviselők kétes hírű cégek fizetett lobbistáiként tevékenykednek, így Guy Verhofstadt és Cecilia Wilkström, továbbá arra is kíváncsiak voltunk, miért kellett Nagy Tibor Facebook-posztját törölni, amiben azt írta, hogy "jogállamban élünk, ahol az ártatlanság vélelme még a politikai ellenfeleinknek is kijár".Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031