Hidvéghi és Kovács a Polbeatben: A migráció és a liberálisok miatt van veszélyben EurópaVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Hidvéghi és Kovács a Polbeatben: A migráció és a liberálisok miatt van veszélyben Európa
Forrás: Pesti Srácok, 2019/04/18 12:15

Hidvéghi és Kovács a Polbeatben: A migráció és a liberálisok miatt van veszélyben EurópaEurópa és a zsidó-keresztény kultúrkör jövője, léte a migráció mellett azért került veszélybe, mert a szélsőliberálisok és a 68-as generáció politikusai a kereszténység helyére egy új vallást, a tolerancia vallását állították, amelynek felkent hazug papjai addig darabolják a társadalmat, amíg mindenki valamilyen kisebbség tagja lesz és ők meg közben megmondják, mi a norma, kivel hogyan kell viselkedni, kihez hogyan kell viszonyulni - jelentette ki a PestiSrácok.hu Polbeat című élő műsorában a Fidesz két európai parlamenti képviselőjelöltje, Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója és Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója. Huth Gergely és Szarvas Szilveszter kérdésére a két politikus egyértelműsítette, Európában támadás alatt áll a kereszténység, és tombol a modern kori antiszemitizmus.
Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója és Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója volt Huth Gergely és Szarvas Szilveszter vendége a keddi PS-Polbeatben, amelyben a migráció és a közelgő európai parlamenti választások mellett az európai keresztényüldözés és a nagy ideológiai csaták is szóba kerültek. Nézze meg a beszélgetést!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930