Nemtelen hazugságokat fröcsögve követeli Magyarország megbüntetését Sargentini és TimmermansVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Nemtelen hazugságokat fröcsögve követeli Magyarország megbüntetését Sargentini és Timmermans
Forrás: Pesti Srácok, 2019/03/22 14:15

Nemtelen hazugságokat fröcsögve követeli Magyarország megbüntetését Sargentini és TimmermansKözös támadást indított a magyar kormány ellen Judith Sargentini és Frans Timmermans, a két magyargyűlölő politikus, akik az Európai Parlament Állampolgári, Jogi, Bel-és Igazságügyi Bizottságának (LIBE) március 21-i ülésén estek ki szerepükből és valódi munka helyett hazánk megbüntetéséért lobbiztak. Sargentini az unió román elnökségét és az Európai Tanácsot is éles szavakkal illette, amiért nem büntetik meg Magyarországot és nem foglalkoznak úgy az üggyel, ahogy ő elvárná. Gál Kinga, a Fidesz EP-képviselője szerint Sargentini még rúgni akar Magyarországba egyet, mielőtt eltűnne a politika színpadáról. A szocialista csúcsjelölt, Timmermans, aki az Európai Bizottság alelnöke is egyben, ugyancsak igyekezett megmártani a kést a magyar kormányban, hiszen a keresztény értékek semmibevételével vádolta Orbán Viktort, aki szerinte étlen-szomjan tartja a menekülteket a tranzitzónákban. Nem túl elmésen csatlakozott ezzel Sargentini sárdobálásához, azonban a gyalázkodásban hű társra és hergelőre leltek Niedermüller Péterben. A DK európai képviselője ugyanis rátett egy lapáttal, és jó gyurcsányistaként saját hazáját szidva, igaztalan vádakkal illette a kormányt, szinte középkori állapotokat láttatva, a két holland politikus helyzetértékelésénél még rosszabbnak ítélve hazánk állapotát. Gál Kinga a PestiSrácok.hu-nak úgy nyilatkozott, politikai kampányesemény volt a LIBE Bizottság mai ülése, ez az egész egy politikai játék, a baloldal nyomásgyakorlási kísérleteiről van szó.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031