Sajátosan orvosolja vállalhatatlan zsidózását a Jobbik – Gyöngyösi Márton elhatárolódott önmagátólVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Sajátosan orvosolja vállalhatatlan zsidózását a Jobbik – Gyöngyösi Márton elhatárolódott önmagától
Forrás: Pesti Srácok, 2019/03/19 06:15

Sajátosan orvosolja vállalhatatlan zsidózását a Jobbik – Gyöngyösi Márton elhatárolódott önmagátólElhatárolódik régi önmagától, és kijelentéseitől Gyöngyösi Márton – mondta a Jobbik frakcióvezetője az Országgyűlés hétfői ülésnapján a PestiSrácok.hu riporterének, aki azt tudakolta a politikustól, hogy vállalja-e még azokat a korábbi nyilvános kijelentéseit, amelyek egyikében arról beszélt hallgatóságának, hogy a holokauszt az egy indulatokat kiváltó állatfaj. Gyöngyösi nem kívánt kameránk elé állni, az ülésterem melletti rövid beszélgetésünkkor azonban a hasonló esetek mintájára úgy igyekezett tompítani a súlyos antiszemita mondatai súlyát, hogy hát azok már régen hangzottak el. Megfigyelhető, hogy a Jobbik korábbi, vállalhatatlan megnyilvánulásainak magyarázata valamilyen rendhagyó kommunikációs stratégia szerint az, hogy azok már régi ügyek, nem kell velük foglalkozni, a másik mestertrükk pedig az, hogy hangosan leantiszemitázzák a kormánypártokat. A stábunknak nyilatkozó Volner Jánost arról is kérdeztük, hogy Gyöngyösi világnézete régebben nem volt-e kellemetlen a Jobbikban, a Mi Hazánk Mozgalom képviselője szerint az volt, és kijelentette: minden, a baloldalhoz dörgölőző megnyilvánulás hamis a Jobbik részéről, amely jelenleg is egy náci párt. Keresztes László Lóránt szerint Gyöngyösi a botrányos mondatai ellenére is egy európai formátumú, jelentős politikus, a Jobbikban pedig van remény, mert eddig is nagyon sokat tettek már azért, hogy elfogadható jobbközép néppárt legyenek. Az LMP frakcióvezetője az eddig is sorra lelepleződő háttéralkuk ellenére sem nevezte szorosnak pártja, és Sneiderék együttműködését, de azt hozzátette, hogy közösen dolgoznak azon, hogy Puzsér Róbert az ősszel Budapest főpolgármestere lehessen.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930