Érték és Minőség Nagydíj pályázat a Kárpát régióban - Kozma Mónika, PRO Economica Alapítvány ... 5.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Érték és Minőség Nagydíj pályázat a Kárpát régióban - Kozma Mónika, PRO Economica Alapítvány ... 5.
Forrás: Közéleti Gazdasági Krónika, 2019/03/12 16:45

Érték és Minőség Nagydíj pályázat a Kárpát régióban - Kozma Mónika, PRO Economica Alapítvány ... 5.Meghirdetésre került a 2019. évi Érték és Minőség Nagydíj pályázat a Kárpát-régió egész területére, 2019. március 12-én, a BENCZÚR Házban, Kiss Károlyné Ildikó, ügyvezető igazgató által.
A Romániai Magyar Demokrata Szövetség képviseletében Kelemen Hunor elnök nevében Kozma Mónika, ügyvezető igazgató - PRO Economica Alapítvány kiemelte: Ez a pályázati lehetőség is azt bizonyítja a Kárpát-medencei magyarság számára, hogy gazdasági értelemben sincsenek határok, de fontosnak tartom azt is, hogy közösen alakíthatunk ki ebben a határtalanságban egy olyan gazdasági kultúrát, amelyben a vállalkozók nem pusztán csak vállalkozásaik felvirágoztatására törekednek, hanem arra is, hogy a minőség és az érték is munkájuk védjegyévé váljon. Bátorítom az erdélyi kis- és középvállalkozókat, népművészeti termékek kivitelezőit, egyéni vállalkozókat, hagyományos gazdálkodást.
A gazdaság szinte teljes palettáját felölelő, 39 főcsoport több mint 100 témakörében lehet pályázni az Érték és Minőség Nagydíj Pályázaton, a legkiválóbb termékek és szolgáltatások versenyében. Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat kitüntetéseit, a tanúsított „minőség jelképét”- melyre 2019. május 24-ig lehet pályázni -, a Gazdaság Ünnepén, a Parlament Felsőházi Termében ünnepélyes keretek között adják át szeptember 10-én.
Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázatot 2019-ben második alkalommal írta ki és valósította meg a DIAMOND Szervezőiroda Bt. (a védjegyalapítók megbízásából a pályázat szervezési és lebonyolítási teendőit koordináló és végző szervezet).
A sajtótájékoztatón részt vett Dr. Latorcai János, a Magyar Országgyűlés alelnöke képviseletében dr. Pap Csaba Gábor, Országgyűlés Alelnöki Titkárság vezetője, Gyula Város Önkormányzata nevében dr. Görgényi Ernő, polgármester. Gyurácz Németh Iván, kereskedelmi és marketing-vezető a Hollóházy Porcelángyár Kft-t képviselve. A Hajnal Húskombinát Kft., nevében Hajnalné, Raucsik Krisztina ügyvezető igazgató szólalt fel. A Legrand Magyarország Villamos Rendszerek Zrt., képviselője Károlyi László, vezérigazgató volt a Poli-Farbe Vegyipari Kft., nevében Szabó Antal, ügyvezető igazgató adott tájékoztatást, a ProfessionCert Kft., részéről Bálint Ágnes ügyvezető igazgató vett részt az eseményen, valamint köszöntőt mondott az erdélyi, mezőcsávási székhelyű SSM & SIU Kft. - képviselője Szabó Zoltán Győző, ügyvezető igazgató.
A pályázati rendszer kiemelt támogatója a Miniszterelnökség Nemzetpolitikáért Felelős Államtitkársága, külhoni támogatója a Romániai Magyar Demokrata Szövetség. Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat kiemelt önkormányzati partnere Gyula város önkormányzata.
Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázatra jelentkezhet 2019. május 24-ig minden természetes és jogi személy, jogi személyiség, egyéni vállalkozó vagy alkotóközösség. A meghirdetett 39 pályázati főcsoport érinti többek között a vendéglátást, az építő-, a bútor-, a mezőgazdasági- és élelmiszeripart, az infrastrukturális beruházásokat, az informatikai programokat, rendszereket, szabadidős és kulturális tevékenységeket, rendezvényeket, az oktatást, az orvostechnikai- és kozmetikai szegmenst, vagy akár a ruházati és sporttermékek gyártását is.
A Kiírók Tanácsa döntése alapján a legkiemelkedőbbnek ítélt pályázatok elnyerik az Érték és Minőség Nagydíj kitüntető címet, és ezzel együtt az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy egy éves díjmentes használatát.
A díjat - Balázs Károly grafikus művész által tervezett - kitüntető oklevél tanúsítja, jelképe az Érték és Minőség Nagydíj emblémájával díszített, a Hollóházi Porcelángyár Kft. alkotó gárdája által készített egyedi iparművészeti trófea. Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázati Rendszer keretében a Pályázat Kiírói Tanácsa, a pályázat kiírói és a kiírókon kívül különböző cégek, intézmények, szervezetek is felajánlanak különdíjakat. Különdíjat csak a tárgyévben nagydíjat elnyert pályázatok és pályázók kaphatnak, kivétel az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Életmű Díja, az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Kárpát Hazáért Nívódíja, az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Kárpát Hazáért Életmű Díja, az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Kommunikációs Nívódíja, valamint az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Emlékdíja.
Az esemény hangja, moderátora: Szabó Máté, színművész.
Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031