Rendkívül dühösen és fenyegetőzve hajtotta el stábunkat Varga-Damm Andrea a ParlamentbenVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Rendkívül dühösen és fenyegetőzve hajtotta el stábunkat Varga-Damm Andrea a Parlamentben
Forrás: Pesti Srácok, 2019/03/11 18:45

Rendkívül dühösen és fenyegetőzve hajtotta el stábunkat Varga-Damm Andrea a ParlamentbenAz Echo TV Informátor című műsora legutóbbi adásában a lakásmaffia rendszerváltás utáni tevékenységét dolgozta fel, amelyben Varga-Damm Andrea, jobbikos politikus is érintett lehet. A PestiSrácok.hu stábja a Parlamentben járt, ahol kíváncsi lett volna jobbikos politikusok és Varga-Damm Andrea véleményére is az ügyben, azonban senki sem kívánt nyilatkozni az esettel kapcsolatban. Portálunk találkozott a politikusnővel is, azonban Varga-Damm indulatosan küldött el minket, nem kívánt válaszolni, sőt az Országgyűlés teremőrétől azt kérte, hogy vezessen ki bennünket, valamint Kövér Lászlóval akart kitiltatni minket a Parlamentből. Kérdéseinket így nem tehettük fel, azonban a teremőrség sem látott okot arra, hogy kivezessék stábunkat, hiszen semmi szabályba ütközőt nem tettünk, csupán interjút szerettünk volna kérni Varga-Damm Andreától, betartva minden előírást. A szokásokat betartva, kamera és mikrofon nélkül szólítottuk meg a folyosón, hogy később a forgatási helyszínen feltehessük neki kérdéseinket, azonban egyből emelt hangon, teljesen jogtalanul a kitiltásunkkal és kivezettetésünkkel fenyegetőzött.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930