Közjátékok sora után Gulyás Márton felmondta a Kommunista kiáltványt a PolbeatbenVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Közjátékok sora után Gulyás Márton felmondta a Kommunista kiáltványt a Polbeatben
Forrás: Pesti Srácok, 2019/03/06 15:45

Közjátékok sora után Gulyás Márton felmondta a Kommunista kiáltványt a PolbeatbenHa eddig nem tudta, hogy mi az az "osztályvakság", feltétlenül nézze meg a legutóbbi Polbeatet Gulyás Márton közéleti akcióhőssel, aki Szarvas Szilveszter és Huth Gergely vendége volt az adásban. Gulyás szerint ugyanis csak azért szavaznak tömegek a Fideszre, mert nem ismerik fel a saját "osztályhelyzetüket" és nem látják, hogy Orbán Viktor valójában a tőkét képviseli velük szemben. Azonban, ha a munkásosztály egyszer felemeli az öklét... A sokféle mozgalmat megjárt, a nyáron hónapokra eltűnt, egykor Soros alapítványa és a Norvég Alap pénzeiből tüntetgető, ma "mikroadományokból" élő Gulyás Márton tagadta, hogy neobolsevik ideológiát képviselne, bár Ambrózy Áron közbekérdezéseire azt kénytelen volt belátni, hogy "imperialisták és fasiszták" hiányában ők ma a többség ellen akarnak forradalmat kirobbantani. Azt sem tudta igazán megmagyarázni, hogy legújabb közéleti fórumát miért nevezte el Tito partizánjairól, miközben azok negyvenezer délvidéki magyart mészároltak le, avval védekezett, hogy ő a fasisztákat legyőző partizánokra gondolt, a délvidéki mészárlásokat pedig szerinte nem is Titoék követték el.
A bolsevik romantikához azonban hosszú kínlódás után, az adás második részében tudtunk csak eljutni, először ugyanis Gulyás Mártont provokálni kezdte a nézők soraiban (mint kiderült, direkt Gulyás kedvéért) az R56 Sörözőbe ellátogató Bede Zsolt, a Vadhajtások portál alapítója, akit ezért meg kellett kérnünk, hogy hagyja el a helyszínt. (Az eszkalálódó vita és kaotikus kiabálás ismétlődő részeit a nézők kímélése okán kivágtuk a felvételből.) Majd Gulyás kérte számon, hogy Bede társaságában megjelent Mikus Márton, a Polgári Mulató tulajdonosa, aki állítása szerint korábban lezsidózta őt (Mikus ezt tagadta.)
Ezután Gulyás vett elő a beszélgetésre nagy gonddal előkészített plakátokat, amelyeket elkezdett szétosztani és kiragasztgatni a sörözőben, Ambrózy Áronról, Vésey Kovács Lászlóról, Megadja Gáborról és Oláh Gellértről, mint "a NER mártírjairól", majd olyan plakátokkal állt elő, amelyeken Putyin és Orbán Viktor együtt dönti romba Európát. Továbbá antiszemitának vélt fideszes nyilatkozatokat zsolozmázott egy papírról, amik hitelességét a műsorvezetők persze nem tudták helyben ellenőrizni. Az élő adásról készült felvételt a Mérce.hu állításával ellentétben nem tüntettük el, az utólag minden héten a PS-en és a Youtube-csatornánkon szoktuk közreadni, így teszünk most is.
Persze az egyórás vívódás után felmerül a kérdés: megérte? 
Polbeat minden kedden este héttől élőben közvetítve a budai Revolution 56 Szabadságharcos Sörözőből (II. kerület, Bem rakpart 53.)
Készítette: László Petra és Susánszky Mátyás Pál/PestiSrácok.huAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930