"Szálasi utódja vagy!" - Lenyilasozták az antiszemita kirohanásairól ismert jobbikos Jakab PétertVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:"Szálasi utódja vagy!" - Lenyilasozták az antiszemita kirohanásairól ismert jobbikos Jakab Pétert
Forrás: Pesti Srácok, 2019/03/05 16:15

"Szálasi utódja vagy!" - Lenyilasozták az antiszemita kirohanásairól ismert jobbikos Jakab PétertNyilasnak, senkiházinak és Szálasi utódjának nevezte egy járókelő Jakab Pétert, aki éppen sajtótájékoztatót tartott Budapesten. Ez azért is érdekes, mert pont Jakab mondta minap, hogy az utca embere bolondnak nézi Orbán Viktort. Úgy tűnik, hogy a megszólított "utca emberének" inkább a politikában szélkakas módjára viselkedő Jobbikkal van több problémája, ahogy ezt a közvélemény-kutatások is mutatják. Jakab Péter eközben ma a kamerák előtt a magyar kormányt tartotta a bevándorlás hívének, a Jobbikot pedig a bátor határőrnek. A Jobbik szóvivője szerint Brüsszel nem küld Magyarországra migránsokat, ellenben a magyar kormánnyal, valamint demagóg módon azt is felrótta Orbán Viktornak, hogy a forrongó Venezuelából menekülő magyarokat fogadott be, aminek szerinte a hazánkban született emberek nem örülnek, hiszen előlük veszik el a lehetőséget. Önellentmondás és arrogancia keveredett Jakab sajtótájékoztatóján, ahol a PestiSrácok.hu stábja azt is megpróbálta megkérdezni a politikustól, hogy mit gondol Hegedűs Lórántné Jobbikból való kilépéséről, valamint érdeklődtünk, hogy szándékozik-e bocsánatot kérni kollégánktól, Ambrózy Árontól, aki ellentétben vele, nem hangoztatott nyílt fórumokon antiszemita retorikát. Nézzék meg videónkat!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930