A Soros-plakátok összefestékezésével akart kormányt buktatni a morálellenzékVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:A Soros-plakátok összefestékezésével akart kormányt buktatni a morálellenzék
Forrás: Pesti Srácok, 2019/03/05 13:45

A Soros-plakátok összefestékezésével akart kormányt buktatni a morálellenzékElőbb festékszóróval firkáló kamaszok gyülekezetévé változott az ellenzék, majd a DK-s Varju László ezt is képes volt túlszárnyalni, amikor óvodai szintre süllyesztette a vele készült villáminterjút, és ki akarta venni a mikrofont riporterünk kezéből, hogy ő kérdezhessen. Az asszonyfrakció és Tordai Bence által vezetett ellenzéki képviselők ismét az utcán dolgoztak: elindultak felszabadítani a képzelt rabszolgaság alól a Magyar Államkincstár Nyugdíjfolyósító Igazgatóságának dolgozóit, és a hosszú gyaloglás során lefújták festékkel az útjukba eső kormányhirdetéseket, illetve az azokat borító üvegfelületeket. Nehézségek persze ismét voltak, de az ellenzék most legalább a saját súlyának és szellemi állapotának megfelelő kihívásokkal szembesült: Ki kezdje a fújást? Hogyan kell rikácsolni azzal, aki megpróbálja megakadályozni a rongálást? Hogyan kell úgy fújni, hogy ne folyjon el a festék? Hogyan kell kiszámítani, hogy kiférjen a szöveg? Hogyan írják le egy szó összes betűjét? Hogyan kell a többiekre kenni a rongálás felelősségét? Részletek a videóban és a képeken.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031