Hidvéghi Balázs: Dobrev Klára csak a mentelmi jog miatt menekül BrüsszelbeVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Hidvéghi Balázs: Dobrev Klára csak a mentelmi jog miatt menekül Brüsszelbe
Forrás: Pesti Srácok, 2019/02/26 19:45

Hidvéghi Balázs: Dobrev Klára csak a mentelmi jog miatt menekül BrüsszelbeDobrev Klára vezeti a Demokratikus Koalíció (DK) európai parlamenti listáját, ennek kapcsán kedden tartott sajtótájékoztatót Gyurcsány neje. A PestiSrácok.hu stábja is ellátogatott az eseményre, ahova azonban sajtigazolványunk átadása után nem engedtek be minket, mondván, hogy későn érkeztünk az eseményre (12:30 perckor történt mindez, a meghirdetett esemény is ekkor kezdődött), Dobrev Klára különben is, már elkezdte a tájékoztatót öt perce, a terem berendezése pedig nem nyújt arra lehetőséget, hogy még mi is elférjünk ott. Fotós kollégánk később azt mondta, Dobrev Klára nem kezdte korábban a sajttájékoztatót és hely is lett volna bőven. Az esemény végén próbáltuk mikrofonvégre kapni a Demokratikus Koalíció EP listavezetőjét, aki szemlátomást gyors léptekkel igyekezett elkerülni stábunkat, helyette Rónai Sándor, a párt szóvivője válaszolt kérdéseinkre. Szerinte például a Jobbiknak voltak korábban vállalhatatlan megnyilvánulásai, azonban az Orbán utáni világ, vagyis az Európai Egyesült Államok csak egymás tiszteletben tartására, egymás iránt érzett méltóságra épülhet. Később Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója tartott sajtótájékoztatót, ahol világosság tette, a milliárdos adócsalással vádolt Czeglédy Csaba és Dobrev Klára kétes kapcsolata miatt a brüsszeli Európa Parlamenti pozícióval megszerezhető mentelmi jog állhat mindennek a hátterében.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031