Brüsszel ma is kiadja a tűzparancsot Orbánra (PS-videó)Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Brüsszel ma is kiadja a tűzparancsot Orbánra (PS-videó)
Forrás: Pesti Srácok, 2019/01/30 19:45

Brüsszel ma is kiadja a tűzparancsot Orbánra (PS-videó)Judith Sargentini pártjának kezdeményezésére ma ismét a szőnyeg szélére kívánja állítani Magyarországot és a magyar kormányt az Európai Parlament, a mai brüsszeli plenáris ülésen kora este kerül napirendre a magyarországi helyzet. Orbán Viktor miniszterelnök európai kritikusai, az EP bevándorláspárti frakciói és Soros György európai szövetségesei egyebek mellett a decemberi és januári kormányellenes tüntetésekkel, a munka törvénykönyvének módosításával, valamint az Európában is elterjedt közigazgatási bíróságok magyarországi létrehozásával indokolják a brüsszeli magyar vita napirendre tűzését. A PestiSrácok.hu stábja Brüsszelből tudósít a vitáról, összefoglalóval, interjúkkal és videókkal mutatjuk meg olvasóinknak, nézőinknek, hogy milyen egy Soros-szeánsz Brüsszelben, hogy a magyar kormány leváltásán gőzerővel dolgozó brüsszeliták hogyan fröcsögnek a gyűlölettől, ha hazánkról van szó, és hogy milyen a hamisítatlan brüsszeli kettős mérce, amely a szemkilövető Macron elnököt pátyolgatja és még mindig a jogállamiság őrének tartja, de a magyar kormányt és jogállamiságot ekézi. Sargentini már el is kezdte a magyargyűlölő politikusok hergelését és feltüzelését.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930