ÉVOSZ évzáró ünnepi közgyűlése 2018 - Díjak ismertetése - Tóth Istvánné, alelnök ... 5.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:ÉVOSZ évzáró ünnepi közgyűlése 2018 - Díjak ismertetése - Tóth Istvánné, alelnök ... 5.
Forrás: Közéleti Gazdasági Krónika, 2018/12/14 19:45

ÉVOSZ évzáró ünnepi közgyűlése 2018 - Díjak ismertetése - Tóth Istvánné, alelnök ... 5.Az ÉVOSZ december 14-én tartott évzáró ünnepségén Koji László elnök megnyitó beszédében elmondta az építőipar idén is jó évet zár, a termelési értéke eléri a 3000 milliárd forintot a friss KSH adatok alapján. Így megérdemelten jutalmazták a kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakembereket.
Tóth Istvánné, alelnök ismertette a pályázat részleteit. Az ágazat fő szervezeteiből álló Bíráló Bizottság tíz nívódíjat és két elismerő oklevelet osztott ki. Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége az ünnepségen kihirdette az Építőipari Nívódíj és a Lechner Ödön Díj 2018-as nyerteseit. A hagyományoknak megfelelően a pályázati felhívást az ÉVOSZ további nyolc építőipari szervezettel együtt hirdette meg. Pályázni a legalább nettó 100 millió forint értékű, az idei évet megelőző év végéig használatbavételi engedélyt kapott létesítménnyel lehetett.
A bírálat fő szempontjai a következők: az adott építmény általános építészeti-műszaki értékelése, a kivitelezés műszaki–technikai színvonala, szakszerűsége, a beruházás gazdaságossága, üzemeltethetősége valamint a létesítményt létrehozók – különösen a beruházók, a tervezők és kivitelezők közötti – együttműködés.
A pályázatot kiírók delegáltjaiból álló Bíráló Bizottság nyolc kategóriában összesen tíz épületet részesített Építőipari Nívódíjban, kettő részére elismerő Oklevelet adott ki. Nem érkezett pályázat mezőgazdasági építmény, valamint környezetvédelmi és vízügyi létesítmény kategóriában.
Az idei nívódíjakat Tolnay Tibor, az Építőipari Nívódíj Bíráló Bizottság elnöke adta át a nyerteseknek.
Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930