Alkotóművészek és művészbarátok Ráckevei Egyesületének kiállítása a Békeházban 3Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Alkotóművészek és művészbarátok Ráckevei Egyesületének kiállítása a Békeházban 3
Forrás: Közéleti Gazdasági Krónika, 2018/09/22 18:15

Alkotóművészek és művészbarátok Ráckevei Egyesületének kiállítása a Békeházban 3Alkotóművészek és művészbarátok Ráckevei Egyesületének kiállítását megnyitotta a Békeházban Krebsz Tibor, a BÉKEHÁZ igazgatója, békenagykövet és az Egyesület elnöke Mertl Attila. Köszöntőt mondott a kiállítás megnyitón a Magyarországi Orvosmuzsikusok Egyesülete elnöke, Kósáné Kertai Daisy Sonja.
Közreműködött: Dr. Simon Norbert – zongora.
Az Alkotóművészek és Művészetbarátok Ráckevei Egyesülete 2005-ben alakult 16 alkotó alapító taggal. Céljuk, hogy olyan szakmai és baráti közösséget hozzanak létre, mely változatos művészeti programok és folyamatos tapasztalatcsere mellett közös kiállítás látogatásokat, összejöveteleket is tudjon szervezni. Ráckeve és a környékbeli települések legtehetségesebb alkotóit gyűjtötte egybe. Festő, grafikus, fafaragó, tűzzománcos, fotós, csipkekészítő vesz részt az egyesület munkájában. Változatos művészeti ágak. "Civil" életükben is különböző területeken tevékenykednek. Például önálló képzőművész, tanár, táncművész és nyugdíjas egyaránt tagjai az egyesületnek. Egy közös bennük: a művészet, az alkotás lelkes szeretete, tehetségük teljes kihasználásának igénye, és a lendület, a közös akarat, ahogy ezt véghez viszik. Ez lerombol mindenféle "szakági", foglalkozási, és generációs falat. Továbbra is várják a céljaikkal egyetértő alkotók és művészetbarátok csatlakozását. Rendszeresen részt vesznek Ráckeve és környékbeli települések kulturális életében, kiállítások, művészeti foglalkozások, rendezvények formájában.
Alkotó tagjaik: Ács Imréné, Beretvás Csanád, Borbély Tamás, Csollák Mihály, Darabont Mária, Dévényi János Géza, Fábián Péter, Kakuk Pál, Kun Pál, Dr. Lakatos Zsuzsanna, Mayer Ferenc, Mayer Márton, Mertl Attila, Nemes Ferenc, Sándor Mária, Sánta István János, Sneffné Balázs Katalin, Szimonidesz Kovács Hajnalka, Tóth Istvánné Németh Gabriella. Művészetbarát tagok: Dr. Diamant János, Hubert Márta.
Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031