SpoT mentális tréning - autizmus ... 1.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:SpoT mentális tréning - autizmus ... 1.
Forrás: Közéleti Gazdasági Krónika, 2018/07/19 08:45

SpoT mentális tréning - autizmus ... 1.Az autizmus és a pánik összetartozik. Az Autizmus okának megfejtése és kezelésének módszertana címmel sajtótájékoztató keretében mutatta be Tóth Zoltán László a saját fejlesztésű SpoT mentális tréninget. Szerinte a SpoT mentális tréning segítségével ki lehet jönni a pánikból. Elmondta, hasonló cipőben járt 2014-ben, amikor is január 1-én a rákoscsabai vasútállomáson a sínek között állva egy magánéleti probléma után, azon gondolkozott, hogy vajon milyen lehet a vonat alá ugrani. Majd egy idő után jött egy ennél sokkal erősebb gondolata, ha aláugrik, soha nem tudja meg, hogyan került oda ..
Mint mondta, volt vállalkozó, nagy cégek marketingese, tánciskola rendszert működtetett, nemzetközi breaktáncfesztiválokat szervezett, számos sikere volt az életben, amire büszke volt. Tanult az idegrendszerről és a traumákról, ismerte a valós életet és jó volt a mérlegelő képessége is, mégis ide jutott, mert a magánéletben tehetetlen volt. Kért segítséget, de nem tudtak segíteni, végül úgy döntött, hogy maga segít magán! Így indult ez a mentális eljárás. Olyan jól sikerült, hogy mások is észrevették. Kál Cecília megkérte, hogy próbálja ki a fián, Ricsin, aki autista. 70 alkalom után Ricsi olyan állapotba került, hogy ma már teljesen önálló és párkapcsolata is van. Amikor elkezdték a tréninget, Cecília nem tudott évekig rendes munkába állni, mert nem lehetett egyedül hagyni a fiát, akinek öngyilkossági gondolatai voltak és rengeteg autista tünet uralta.
Ezt a tréninget közben Krisztin Fruzsinával tovább fejlesztették. A Spot mindenkinek jó, akiben ott lappang a pánik - párkapcsolati problémásoknak, vállalkozóknak, szülőknek, még állatokon is működik - hallottuk a sajtótájékoztatón.
Megtudtuk, hogy hamarosan megjelenik két könyv is, amelyen a Spot alapul. Az egyik könyv a Boldogság kódja, ami az emberi játszmák alap összefüggéseit vezeti le, a másik pedig az OUT-IZM ami az autizmus teljes logikai rendszerét vezeti le.
A háttérben megalapították az Egyenlítő Alapítványukat, amely egészségügyi, oktatási, és kultúrális területeket fog össze. Elindították a mentor programjukat is az érintett gyermekek megsegítésére a képességfejlesztés különböző területein, például a bútorfestés és értékesítés, amiből saját bevételük is lehet, illetve íj készítés, breaktánc, bűvészkedés, lovaglás, vályogépítés ... Mestereket hoznak össze közvetlenül a gyerekekkel. Ma már több szakmai csoporttal dolgoznak.
A tréning ellenőrzésére számos precíz eszközt használnak, mint például az EEG gépet, vagy VR, AR, szerkezeteket, illetve szimulátor szobákat.
Van több speciális találmányuk, amelyekkel a szülők otthoni küzdelmeit tudják csillapítani, emellé társul a szülői képzés és felkészítő programjaik is.
Ma már számos sikerről számolhatunk be, illetve egy olyan levédett módszertanról, ami alapján teljesen feltérképezhető lett az autizmus, illetve láthatóvá válik az ok és az összefüggés rendszer - mondta Tóth Zoltán László alapító. Majd hozzátette - mint tudjuk, amit megismertünk azt már meg tudjuk változtatni. Küldetésünk nem kisebb, mint az autizmus felszámolása.
Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031