Politikai halottgyalázást követ el a FideszVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Politikai halottgyalázást követ el a Fidesz
Forrás: MSZP, 2018/07/18 12:30

Politikai halottgyalázást követ el a FideszA Fidesz aljas és kegyeletsértő módon a veronai buszbalesetben elhunyt gyermekek emlékét használja fel arra, hogy a BTK. szigorításával a saját korrupt ügyeit fedezze!
Orbánék ugyanis a Büntető Törvénykönyv módosításában két szigorítást vontak össze: a személyszállítást végző járművek jogellenes átalakítását és a korrupt fideszes politikusok, közéleti szereplők lebuktatásának ellehetetlenítését.
Teszik mindezt azért, hogy ha bárki tiltakozna ez ellen, a Fidesz azt mondhassa: az illető a veronai buszbaleset utáni helyzet rendezése ellen tiltakozik.
Ez politikai halottgyalázás!
Ráadásul egyik törvénymódosítási javaslat sem arról szól, mint amit hivatalosan a címében megjelöltek.
A "jogellenesen átalakított személyszállítást végző jármű" vezetőjét például súlyosabban büntetnék, mint azt, aki a járművet átalakította. Holott egy sofőrnek nem kell tisztában lennie azzal, hogy az általa vezetett járművet engedély nélkül átalakították. Ez tehát csak egy bűnbakgyártó törvénymódosítás.
A "hivatalos személyek" zaklatása elleni szigorítás pedig azt jelenti, hogy a jövőben bűncselekmény lenne nyilvánosságra hozni, ha Lázár János találkozik egy kávéházban egy fideszes rokonnal, hogy megvitassák a legközelebbi közbeszerzés lenyúlásának részleteit.
Ocsmány és kegyeletsértő, hogy Orbánék a politikai nyugalmukat úgy akarják biztosítani, hogy összekötik egy buszbaleset tragédiájával.
Szégyelljék magukat!
MSZP
Gurmai Zita, országgyűlési képviselőAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930