Szabó: azért kell az új "Fidesz-bíróság", mert még többet akarnak lopniVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Szabó: azért kell az új "Fidesz-bíróság", mert még többet akarnak lopni
Forrás: Párbeszéd, 2018/06/07 17:45

Szabó: azért kell az új "Fidesz-bíróság", mert még többet akarnak lopni"Orbán új terve: betiltani minden nekik nem tetsző tüntetést, és létrehozni a Fidesz házibíróságát.
Trócsányi László miniszter és Kocsis Máté frakcióvezető szerint a kormánynak rendkívül fontos az „otthon szentségének” védelme. Ezzel teljesen egyetértek. Ehhez viszont semmi szükség az alaptörvény módosítására. Elég, ha Orbán Viktor és a családokért aggódó kormánya nem ad ki olyan aljas megrendeléseket a gátlástalan lakájmédiának, hogy drónnal figyeljék meg Vona Gábor kertjükben játszó gyerekét vagy éppen kamerázzanak be Juhász Péter lakásának ablakán.
A kormány persze megint hazudik. Az alaptörvény legújabb módosításával be akarnak tiltani minden nekik nem tetsző tüntetést pl. Orbán vagy Matolcsy háza előtt.
Többek között erről beszéltem tegnapi felszólalásomban. De az igazi biztosítékot az verte ki a fideszeseknél, amikor arról beszéltem, hogy pontosan tudjuk, hogy azért akarják létrehozni az új „Fidesz-bíróságot”, hogy bosszút álljanak a még független igazságszolgáltatáson, és szabadon lophassák az uniós forrásokat! De ez nem fog menni, azt megígérjük! Magyarországból nem lesz Észak-Korea!" - Szabó Tímea
👉https://parbeszedmagyarorszagert.hu/hu/urlap/csatlakozz-hozzankAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930