Tordai: az elmúlt 8 év kormányzati lépései rombolják az Országgyűlés méltóságátVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Tordai: az elmúlt 8 év kormányzati lépései rombolják az Országgyűlés méltóságát
Forrás: Párbeszéd, 2018/06/07 16:45

Tordai: az elmúlt 8 év kormányzati lépései rombolják az Országgyűlés méltóságát"Na, ettől sem voltak boldogok a fideszes képviselők:
felvilágosítottam őket, hogy nem a keményebb ellenzéki felszólalások rombolják az Országgyűlés méltóságát, hanem az elmúlt nyolc év kormányzati lépései vezettek a Ház tekintélyének megsemmisüléséhez.
Olyanok, mint a Köztársaság felszámolása, az alaptörvény elfogadása, az egykulcsos adó bevezetése, az Alkotmánybíróság pártkatonákkal való feltöltése, a magánnyugdíj-pénztárak államosítása, a választási törvény, a trafiktörvény, az iskolák államosítása, a tankötelezettségi korhatár leszállítása, a lex Vajda, Matolcsy, Polt, Rogán ámokfutása - a felsorolást hosszan folytathatnánk -, most pedig a Fidesz-bíróságok létrehozása.
A kormányoldal hatalomtechnikai játszótérnek tekinti az Országgyűlést, és ellehetetlenítik az értelmes munkát.
Mi partnerek lennénk az érdemi, építő vitákban, és így az Országgyűlés méltóságának helyreállításában, ha Orbánék először bocsánatot kérnek az emberektől az elmúlt 8 évért, majd jóváteszik minden eddigi kártevésüket." - Tordai Bence
👉https://parbeszedmagyarorszagert.hu/hu/urlap/csatlakozz-hozzankAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930