Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin (263.)Videó: Egészség, orvoslás, gasztronómia, receptvideók, szépségápolás, divat, kikapcsolódás, szabadidő:Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin (263.)
Forrás: Kontraszt, 2018/01/29 16:30

Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin (263.)Ha már farsang akkor figyelmükbe ajánlunk egy rendhagyó fánk receptet.
FittAnyuka és kislánya mai műsorunkban is egy egészséges, vegán édesség, a reform almafánk elkészítését mutatja benézőinek.
A szegedi halászlé és halászcsárdák ismertsége, elérhetősége már jó ideje túl lépett Szeged határain. Frank Sándor nyolc évvel ezelőtt nyitotta meg Budapesten a Belgrád rakparton első Szegeden kívüli Halászcsárdáját. Most pedig bemutatjuk a Győrben, decemberben megnyílt legújabb Szegedi Halászcsárdát.
Barta László az algyői Halászcsárda tulajdonosa a halászlé mellett vagy azon túl a teljes magyar gasztronómia, vendéglátás, a népi hagyományok alapos ismerője és elkötelezett híve. Egyik kedvenc téli, falusi családi-baráti szertartása a disznótor. Ezúttal a régi, hagyományos disznóvágások menetrendjét ismerteti nézőinkkel.
A műsor támogatói: - Algyői Halászcsárda - Kiskőrössy Halászcsárda - Jobb Mint Otthon Kisvendéglő - Illés Panzió - Stüszi Vadász Étterem - Fehértói Halászcsárda És Panzió - Roosevelt téri Halászcsárda (sótartó) - Bástya Étterem - Fittanyuka Menü&Sütibár - Rónay Kúria Étterem - Csavarker Iparos Centrum - Elzett-Certa Kft. Szeged - Faktúra Duó Faipari Kft. - Erdőgépker Vállalkozó és Kereskedő Kft - Monaco Klíma Kft. - Aranyhal Étterem és Menüház - Béla Borászat - Antal Pincészet - Arizona MPS - Forte Communication https://www.algyoihalaszcsarda.hu http://kiskorossyhalaszcsarda.hu http://www.jobbmintotthonkisvendeglo.hu
http://www.illespanzio-vadaszetterem.hu http://www.fehertoihalaszcsarda.hu
http://www.sotarto-halaszcsarda.hu https://www.bastyaetteremdeszk.hu
http://www.ronaykuria.hu
http://www.fittanyuka.hu
http://www.aranyhaletterem-szeged.hu
http://www.belaboraszat.hu
http://www.antalpinceszet.hu
http://www.iparoscentrum-szeged.hu
http://www.elzett-certa.hu
http://www.fakturaduo.hu
http://www.monaco-szellozes.hu
http://www.erdogep.hu
http://www.prominens.hu
https://www.arizonamps.hu
http://www.fortecom.huAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031