A PIROS LÁMPÁS NEGYEDBEN kalandoztunk #3 | AvianaRahlVideó: Egészség, orvoslás, gasztronómia, receptvideók, szépségápolás, divat, kikapcsolódás, szabadidő:A PIROS LÁMPÁS NEGYEDBEN kalandoztunk #3 | AvianaRahl
Forrás: Aviana Rahl, 2017/11/03 18:45

A PIROS LÁMPÁS NEGYEDBEN kalandoztunk #3 | AvianaRahlIdén részt vettünk az Amsterdam Dance Event (ADE) eseményen Amsterdamban és az ott szerzett élményeimet szeretném megosztani Veletek is! A lehető legjobb döntéseink közé tartozott ez az utazás, ahol összesen 4 videót készítettem. Katt a részletekért! :)
A piros lámpás negyedben tilos a kirakatban álló lányok arcát fotózni, filmezni, de még csak a külső utca részetek sem ajánlatos videóra venni pl. ablak, mert bizony akár meg is verhetnek érte az utcán, ha rajta kapnak egy ilyen mutatványon. Én egy biztonságos köztéri helyszínen, egy híd mellett, a múzeum előtt filmeztem távolról a piros részeket - ahol épületen belül egyébként nem volt megtiltva a film rögzítés. Ha Ti is arra jártok, de mindenképpen akarok róla fotós emléket készíteni, előtte olvassatok utána a helyi szabályoknak és azokat tartsátok tiszteletbe. Szóval csak óvatosan. :)
NÉZD MEG EZEKET IS:
1. vlog: http://bit.ly/2A1Hoaj
2. vlog: http://bit.ly/2A6zUm3
4. vlog: hamarosan
Nyilatkozat: Az utazásunk alatt semmiféle illegális tevékenységet nem csináltunk! Hollandiában más szabályok vannak érvényben; ami nálunk tilos, az ott megengedett (drog, prostitúció) és ezt mint érdekesség szerettem volna bemutatni a videókon keresztül. Szeretném felhívni a figyelmeteket arra, hogy a drogfogyasztás és a prostitúció hazánkban büntetendő.
Kabátom: Bershka
Pulcsi: H&M
Kis táska: Primark
Cipőm: Nike
Körömlakkom: Pupa Lasting Color Gel 031
Levél, csomag, ajándék? Küldd ide:
Aviana Rahl - Special Effects Media
1054 Budapest, Akadémia utca 9. - Széchényi utca 3.
Közös hashtag-jeink az Instagramon:
#tessekpezsegni
#inspirahl
FACEBOOK - avianarahl
INSTAGRAM - @avianarahl
WEB - http://bit.ly/2iF60MQ
MEGKERESÉSHEZ - venusnight@gmail.com
TESSÉK PEZSEGNI!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930