Szántóföldön faraltunk egy HŐLÉGBALLONNAL | Az első hőlégballonos utazásom | AvianaRahlVideó: Egészség, orvoslás, gasztronómia, receptvideók, szépségápolás, divat, kikapcsolódás, szabadidő:Szántóföldön faraltunk egy HŐLÉGBALLONNAL | Az első hőlégballonos utazásom | AvianaRahl
Forrás: Aviana Rahl, 2017/10/04 14:45

Szántóföldön faraltunk egy HŐLÉGBALLONNAL | Az első hőlégballonos utazásom | AvianaRahlBakancslistás álmom vált valóra ezzel az utazással, amiről már tizenéves koromban álmodoztam egy fantasy könyv hatására. Pontosan olyan fantasztikus volt az élmény, mint ahogy elképzeltem, SŐT! SŐŐŐT! Ezzel a videóval csak a felszínt tudtam átadni; aki erre vágyik, maga kell, hogy átélje! :)
Velük repültünk:
Gemenc Hőlégballon SE
Szekszárd, Tolna megye
http://gemencballon.hu/
Facebook: http://bit.ly/2xPJcCn
Profi, nagyon összeszokott csapat, igazán jó humorral és Tibi bácsi oktatópilóta, ezerszázalékos szaktudásával! Még 900 méteren is teljes biztonságban éreztük magunkat, Győző kapitány kezei között! Felejthetetlen élmény volt! Szívből ajánljuk Nektek is a csapatot, ha át akarjátok élni ezt a fantasztikus élményt!
Én extra izgatott voltam, 110%-on pörögtem, de szerencsére a kosár többi tagja egész jól elviselte ezt és hagyták, hadd bontakozzam ki! Külön köszönet ezért! :D Ha valamit szeretek, nagyon lelkes vagyok és örülök, hogy nem törték le a szárnyaimat! :)
A könyv, amit ajánlottam:
Philip Pullmann: Sötét anyagok trilógia (Az Északi fény, A Titokzatos Kés, A Borostyán Látcső)
Cuccok rajtam:
Kabát: Zara
Gyűrű: H&M
Körömlakk: Essie - Allure
Cipő: New Balance 574
Levél, csomag, ajándék? Küldd ide:
Aviana Rahl - Special Effects Media
1054 Budapest, Akadémia utca 9. - Széchényi utca 3.
Közös hashtag-jeink az Instagramon:
#tessekpezsegni
#inspirahl
FACEBOOK - avianarahl
INSTAGRAM - @avianarahl
WEB - http://bit.ly/2iF60MQ
MEGKERESÉSHEZ - venusnight@gmail.com
TESSÉK PEZSEGNI!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930