Hogyan lehet elnökválasztást nyerni?| #hastílusvanmindenanVideó: Egészség, orvoslás, gasztronómia, receptvideók, szépségápolás, divat, kikapcsolódás, szabadidő:Hogyan lehet elnökválasztást nyerni?| #hastílusvanmindenan
Forrás: Stílusőrjárat, 2022/04/03 18:15

Hogyan lehet elnökválasztást nyerni?| #hastílusvanmindenanA Kennedy – Nixon amerikai elnökválasztás történelmi jelentőséggel bírt a vizuális és a marketing kommunikáció területén. A jólöltözöttség, a testbeszéd és a kommunikáció diadalmaskodott a tartalom felett.
A magyar politikai elit sajnos ettől a vizuális és kommunikációs kultúrától messze van, ezért is mutatok be inkább, több külföldi, követendőpéldát.
Szerintetek ki a legjobban öltözött külföldi politikus?
#jacket #doublebreasted #bespoke #threalhandmade #sprezzaturabybihari #hastílusvanmindenvan #menstyle #neapolitantailoring #barckobama #justintrudeau #jfk #johnfkennedy #nixon #emmanuelmacron #princecharles
https://www.instagram.com/sprezzatura.by.bihari/
https://www.facebook.com/bihariadamstyle
KÖNYV RENDELÉS
Ha stílus van: minden van - A stílusos férfi kézikönyve
A könyvet névre szólóan egy online stílus konzultációval kombinálva is megvásárolhatod itt: https://www.bihariadam.com/termek/dedikalt-konyv-1-oras-zoom-stilus-tanacsadas/
vagy közvetlen megveheted a Bookline-on is, de elég ennyit beírnod www.bihariadam.com/konyv
STÍLUSTANÁCSADÁS
Érdekelnek a nápolyi stílusú bespoke csúcsszabászat műremekei?
Jelentkezz és beszéljük át egy frissen főzött ristretto vagy egy behűtött champagne mellett a ’Sprezzatura by Bihari’ loft hangulatú enteriőrében a stílus számodra fontos kérdéseit! Az igények szerint az alapoktól, a tudatos gardrób tervezésen át egészen a haladó szintű professzionális üzleti öltözködés szabályairól, rafinériáiról és kivitelezési módjáról is szót ejtünk.
Jelentkezz személyes konzultációra, vagy privát stílustanácsadásra a www.bihariadam.com weboldalon!
MÉDIAÜGYNÖKSÉG (kreatív tanácsadás, operatőr, vágás):
Amega Full Service - Amega Media
https://www.amega.hu​
https://www.amegamedia.huAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031