MAKITA bemutató - akkumulátoros szerszámok (XGT 40V) - Csavarker Iparos Centrum SzegedVideó: Egészség, orvoslás, gasztronómia, receptvideók, szépségápolás, divat, kikapcsolódás, szabadidő:MAKITA bemutató - akkumulátoros szerszámok (XGT 40V) - Csavarker Iparos Centrum Szeged
Forrás: Kontraszt, 2021/10/23 11:00

MAKITA bemutató - akkumulátoros szerszámok (XGT 40V) - Csavarker Iparos Centrum SzegedMAKITA bemutató - akkumulátoros szerszámok - Csavarker Iparos Centrum Szeged - XGT 40V
https://www.joszerszam.com
Az Új 40V Max egyedülálló akkus rendszer az eddigi piacvezető LXT ® rendszerrel együttesen képviseli a vezeték nélküli technológiát.
Örömmel jelentjük be az új XGT 40V akkumulátoros rendszerünk piaci bevezetését, amely az LXT technológiával párhuzamosan akkus gépmodelleket kínál a legkülönfélébb munkálatokhoz.
Az XGT igazi megoldás az erőteljes ipari munkavégzésekhez. Az innovatív modelltervezés és a nagyobb teljesítményű akkumulátorok kombinációja valódi megoldást jelent a nagyobb igényű ipari felhasználók számára is!
z XGT technológia gépei és akkumulátorai beépített programmal vannak ellátva, amely digitális kommunikációt biztosít az akkumulátor és a gép között. Lehetővé teszi, hogy az akkumulátor ne csak az géppel kommunikáljon, hanem a gép is információt közüljön az akkumulátorral. Ez alapot nyújt a Makita XGT-nek a jövőben még magasabb technológiai fejlődéshez.
Az XGT szériát tartósságra tervezték. Az akkumulátorok kialakításánál is ezen szempontokat vették figyelembe. Így beépítették az esetleges ütéseket csillapító párnákat illetőleg az akkuk nagy teherbírású külső burkolatot kaptak.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930