Mit jelent a Sprezzatura a férfi stílusban? | #hastílusvanmindenvanVideó: Egészség, orvoslás, gasztronómia, receptvideók, szépségápolás, divat, kikapcsolódás, szabadidő:Mit jelent a Sprezzatura a férfi stílusban? | #hastílusvanmindenvan
Forrás: Stílusőrjárat, 2019/09/16 19:45

Mit jelent a Sprezzatura a férfi stílusban? | #hastílusvanmindenvanMit jelent a Sprezzatura a férfi stílusban? Erről fogok beszélni csütörtökön 5-től!
Miért van egyfajta mítosz a sprezzatura mögött, mit jelent ez az olasz öltözködésben, mi az a belső attitűd, amitől tényleg érezhető, hogy nem csupán ízlésesen van egy szett összeválogatva, hanem van egy gondolkodásmód mögötte? A legegyszerűbben a "véletlen könnyedségének szándékaként" fogalmaztam meg ezt a dolgot, amikor úgy öltözöl ízlésesen (és tudatosan), hogy közben az nem maníros, erőltetett, hanem ÖNAZONOS, és mindig van benne egy kis lazaság is, bármilyen komoly eseményre készülsz.
DE!! Attól, hogy valami olasz, még nem sprezzatura, vagy attól, hogy van rajtad egy zakó, és kicsit elegánsabban öltözöl!
Ami biztos, hogy a nonchalance-ként is ismert kifejezésnél - ami a hanyag fesztelenségre egy átfogó fogalom - többet jelent a sprezzatura. 1528-ban Baldassare Castioglione használta először a sprezzatura kifejezést. Az Il Cortegiano című (Az udvaronc) könyvében az olasz uralkodócsaládok belső etikettjének alapjait fektette le. Baldassare itt a "tökéletes" udvaronc fő jellemvonásait, viselkedését elemezte, és fő jellemvonásként a sprezzatura szót határozta meg.
A sprezzatura nyomvonalán tovább haladva beszélek még a Pitti Uomo-ról is, így egy kicsit konkrétabban érthető a sprezzatura kifejezés.
Tudod, #hastílusvanmindenvan! ;)
Facebook: www.fb.com/bihariadamstyle
Insta: www.instagram.com/bihariadamstyle
Web: www.bihariadam.com
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ezzel itt ne foglalkozz:
férfi divat, men style, stílus,style,bihariadam,strand, divat,fürdőnadrág divat, divat tippek,divat trendek,férfi,ruha, stílus őrjárat, divatos férfi ruházat, stílus,style bihariadam,férfi divat,divat,divat tippek,férfi stílus,divat vlog,férfi öltözködés,stylist,stylist vlog,vlog,stílus őrjárat, divatos férfi, divatos férfi ruházat, férfi divat 2017, ikon,ikonikus,stílus,style,bihariadam,strand,férfi divat,divat,divat tippek,divat trendek,stílus tanácsok,bihari ádám,férfi divat,férfi divat 2017,divatember,divatikon,divat vlogger,divatbakik,divat 2017,férfi stílus,stíluskalauz,stílustanácsadás,stílus mentor,férfi divatos ruhák,férfi divat ingek,férfi divat kabát,férfi divat blog,divat vlog, "stílustanácsadás férfiaknak" "stílustanácsadás online" stílusszakértő "stylist férfiaknak" "stílustanácsadás vélemények" "magyar stylist" "stylist férfiaknak" "stílus vagy divat" stilusmentor "stylist öltözködési tanácsok" stílusőrjárat,stílus,férfi divat,divat tippek,férfi stílus,divat vlog,férfi öltözködés,stylist,stylist vlog,stílus őrjárat,divatos férfi,divatos férfi ruházat,stílustanácsadás férfiaknak,stílusszakértő,stílustanácsadás vélemények,stíluskalauz,hastílusvanmindenvan,Bihari Ádám,magyar férfi,stílusos férfi,stílusos férfi öltözködés,férfi stílus baki,stílusváltás,elegáns férfi,férfi ruha vásárlás,sprezzatura,olasz divat,attitűd,stílusos gondolkodásAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930