Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin (279.)Videó: Egészség, orvoslás, gasztronómia, receptvideók, szépségápolás, divat, kikapcsolódás, szabadidő:Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin (279.)
Forrás: Kontraszt, 2019/05/30 18:00

Törzsasztal Borászati és Gasztronómiai Magazin (279.)Lehet, hogy túlzás a grízgaluskáról azt állítani, hogy hungarikum, bár szerintem a magyar konyhán kívül máshol a világon aligha ismerik ezt az isteni levesbetétet. A gyakorló háziasszonyok, szakácsok azonban tudják, hogy igazán finom, omlós daragaluskát nem is olyan egyszerű készíteni. Kádár Németh Matild a Roosevelt téri Halászcsárda séfje most egy garantált módszert, trükköket mutat be.
Az avokádó egy olyan egzotikus gyümölcs, amelyet nagy előszeretettel használnak különféle sós és édes ételek fő hozzávalójaként világszerte, így hazánkban is egyre kedveltebb. FittAnyuka ezúttal egy saját receptet mutat be és egy ropogtatni-való sós előételhez, uzsonnához készít avokádókrémet.
Harminc évvel ezelőtt nyílt meg az Algyői Halászcsárda, pontosabban ekkor alakult át a korábbi halászlét is kínáló kocsma az évek alatt országos hírnevet szerző igazi halászcsárdává. A vendéglőt azóta is a jelenlegi tulajdonos Barta László üzemelteti. A neves alkalomra barátait, törzsvendégeit hívta meg egy vacsorára, akik közül néhányan nézőinkkel is megosztották tapasztalataikat.
A műsor támogatói: - Algyői Halászcsárda - Kiskőrössy Halászcsárda - Jobb Mint Otthon Kisvendéglő - Illés Panzió - Stüszi Vadász Étterem - Fehértói Halászcsárda És Panzió - Roosevelt téri Halászcsárda (sótartó) - Bástya Étterem - Monster Dowtown Szeged - Fittanyuka Menü&Sütibár - Csavarker Iparos Centrum - Elzett-Certa Kft. Szeged - Faktúra Duó Faipari Kft. - Erdőgépker Vállalkozó és Kereskedő Kft - Monaco Klíma Kft. - Aranyhal Étterem és Menüház - Béla Borászat - Antal Pincészet - Arizona MPS - Forte Communication
https://www.algyoihalaszcsarda.hu http://kiskorossyhalaszcsarda.hu http://www.jobbmintotthonkisvendeglo.hu
http://www.illespanzio-vadaszetterem.hu http://www.fehertoihalaszcsarda.hu
http://www.sotarto-halaszcsarda.hu
http://www.fittanyuka.hu
http://www.aranyhaletterem-szeged.hu
http://www.belaboraszat.hu
http://www.antalpinceszet.hu
http://www.iparoscentrum-szeged.hu
http://www.elzett-certa.hu
http://www.fakturaduo.hu
http://www.monaco-szellozes.hu
http://www.erdogep.hu
http://www.prominens.hu
https://www.arizonamps.hu
http://www.fortecom.huAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031