Ray-Ban szemüvegek - Ray-Ban glasses 2019Videó: Egészség, orvoslás, gasztronómia, receptvideók, szépségápolás, divat, kikapcsolódás, szabadidő:Ray-Ban szemüvegek - Ray-Ban glasses 2019
Forrás: Kontraszt, 2019/05/08 14:30

Ray-Ban szemüvegek - Ray-Ban glasses 2019Kultikus és divatos egyszerre    A kultikus Ray-Ban folyamatosan hű marad gyökereihez, de a most bemutatott                       #Proudtobelong kollekció megrengeti a divat világát, és új utakat jelöl ki a                         napszemüvegek, valamint az optikai keretek számára.    A világ egyik legismertebb szemüvegmárkájának tervezői idén úgy döntöttek,                   hogy visszanyúlnak a legikonikusabb formákhoz, az igazilegendákhoz,ésezeket                     kortárs vonalvezetéssel és innovatív árnyalatokkal frissítik fel.    Az eredeti stílus sosem megy ki a divatból. A klasszikus Aviatortól a legendás                           Wing stíluson és a '70-es évek négyszögletes darabjain keresztül egészen a                       félkeretes ovális formákig – a Ray-Ban fémkeretei vékonyabbak, mint valaha, de                       ugyanolyan divatosak. Az új modelleknek azonban nem csupán a keretei, de a                         lencséi is felhívják magukra a figyelmet. Az éles színátmenetek, a kéttónusú                       tükrös lencsék és a divatos árnyalatok minden szettet könnyed stílusossággal                     ruháznak fel.     Az acetátkereteknél színezetthavannamintákésújszögletesformákfrissítikfela                       mindennapok során viselhető klasszikus darabokat. A Meteor és a Wayfarer                     modellek markáns formáját színes rétegek teszik játékosabbá, amelyek a                   domináns formákat is könnyűvé varázsolják.    A kampány üzenetét a tervezők a #Proudtobelong mottóval fejezik ki, amellyel                       arra szeretnének ösztönözni, hogy legyünk büszkék a hovatartozásunkra, és ne                     féljünk követni a stílust, amely segítségével igazán önmagunk lehetünk.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930