A szabad internet vége? I ARTICLE 13 fejleményekVideó: Egészség, orvoslás, gasztronómia, receptvideók, szépségápolás, divat, kikapcsolódás, szabadidő:A szabad internet vége? I ARTICLE 13 fejlemények
Forrás: Hédinke, 2019/03/12 17:45

A szabad internet vége? I ARTICLE 13 fejleményekA videó legfontosabb része: 15:10-től hallható, de érdemes hozzá ismerni a kontextust is.
ITT TALÁLOD AZ EP KÉPVISELŐINKET, PIROSSAL JELÖLVE AZ IGENNEL SZAVAZÓKAT, SÁRGÁVAL A TARTÓZKODÓKAT: https://saveyourinternet.eu/hu/#ActNowMEPs
Ezt a szöveget (kedved szerint alakítva, aláírva) javaslom kiküldésre:
.............................................................................................
Email tárgya: Kérjük szavazzon a 13-as cikkely jelenlegi formája ellen!
.............................................................................................
Tisztelt Képviselő Úr/Asszony!
Hamarosan Önnek is szavaznia kell az Európai Parlament és a Tanács a digitális egységes piacon alkotott irányelveiről a szerzői jogokkal kapcsolatban. Ugyan az irányelvek kialakítását hosszas viták előzték meg, a végső szövegezés sajnos nem tartalmazza azokat az előremozdító, releváns elemzésekre hivatkozó javaslatokat, melyek fontosságára megannyi internetre és szólásszabadságra specializálódott szakértő hívta már fel a figyelmet. Még több információt a témáról itt talál: https://saveyourinternet.eu/statements/
A szöveg, amelyről Ön is szavazni fog, a gyakorlatban nem hagy választási lehetőséget az online platformoknak, így olyan technológiákra kell hagyatkozniuk, amelyek gyakran tévednek, valamint jogilag is erősen megkérdőjelezhetőek. Olyan technológiákra hagyatkozni, amelyet nagy (gyakran amerikai) cégek fejlesztettek ki, annak érdekében, hogy szabályozzák az onilne szólásszabadságot, veszélyezteti a vélemények sokszínűségét, a kreatív tartalmak születését és sérti az Európai Unió állampolgárainak jogait.
A fent felsorolt okokból kifolyólag tisztelettel kérjük Önt, hogy utasítsa el a szerzői jogi reformtervezet 13-as cikkelyének jelenlegi formáját, és képviselje megannyi Európai uniós állampolgár egységes véleményét!
A nemzetközileg ismert szlogennel élve: „Use your vote to #SaveYourInternet!”
Tisztelettel,
.............................................................................................
Jelenleg is élő petíció: https://www.change.org/p/european-parliament-stop-the-censorship-machinery-save-the-internet
További hasznos oldalak:
https://www.youtube.com/watch?v=CyUh9wOp_Rw
https://www.youtube.com/watch?v=TRYSxIYHS0w
https://www.youtube.com/saveyourinternet/
———————————————————————————————————
✎ Business inquiries: hedi@vcomm.hu ✎
♡ INSTAGRAM: www.instagram.com/hedinke
☼ FACEBOOK: www.facebook.com/hedinkeAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031